Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Český červený kříž: -Provádí zdravotnické služby při sportovních utkáních a větších shromáždění občanů a nebo zdravotně výchovnou činnost v oblasti zdravého způsobu života. -Propagace bezpříspěvkového dárcovství krve a pomoc sociálně slabým skupinám obyvatel. Poskytované služby: -domácí ošetřovatelská péče -středisko závislostí ...

-Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb. -Pronájem movitého a nemovitého majetku. -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

Kosmetický a masážní salon - kosmetické ošetření pleti - masáže - manikúra, pedikúra.

Oddělení plastické a estetické chirurgie. Zdravotnictví: -plastický a estetický chirurg -kosmetické operace: -obličeje, nosu, rtů, boltců, víček -ženských a mužských prsů -operace břicha. Pobočka: -Zlín, Bartošova 4393 - Kosmeticko-regenerační institut tel.: 577001923 poradna: čt 10-12.

Nabízíme poradenskou činnost v oblasti dietologie.

Vývoj, výroba a prodej: - zdravotnických prostředků a kosmetických přípravků.

Velkoobchod, dovoz, import: -luxusní, lehké a antialergické ocelové obruby -sluneční brýle. Výhradní distributor, zastoupení italských obrub značek: -MARE, LAMBORGHINI, KOOL.

Oční optika OPTIK ČECH s.r.o. ve Zlíně se specializuje na řešení korekcí pro klasické i složitější oční vady. profesionální tým Vám pomůže s výběrem brýlových obrub či kontaktních čoček ve všech cenových kategoriích a přesně pro Vaše využití. Prodej kontaktních čoček - odborný a individuální přístup - změření zraku a zakřivení rohovky ...

Lékárna. Maloobchod, prodej: - zásobování ordinací -léky, léčiva, vitamíny -zdravá výživa -kojenecká výživa -léčebná kosmetika -ortopedická obuv. Lékárenské poradenství.

Masáže: - baňkování - medová, čokoládová, lymfatická masáž - vyhlazovací masáž obličeje - anticelulitida - masáže horkými mušlemi - reflexologie plosky nohou.

Atestovaný fyzioterapeut. Služby: - měkké techniky - elektroléčba - léčebná tělesná výchova.

E-shop: - základní potřeby, výrobky pro předčasně narozená miminka: - polohovací pomůcky, speciální dudlíky, odsávačky hlenů, teploměry, ... Služby: - 3 denní kurz, školení pro rodiče předčasně narozených dětí ZDARMA - relaxační a stimulační techniky. Návrhy, realizace. - interiéry.

Výroba, prodej: -ortopedická protetika: -protézy pro horní a dolní končetiny -ortézy pro horní a dolní končetiny -polohovací dlahy -trupové ortézy -vložky ortopedické, individuální -obuv ortopedická, individuální. Prodej, opravy: -invalidní vozíky.

Originální thajské masáže ve Zlíně.

Oční optika - pobočka. Prodej: - dioptrické brýle - sluneční brýle - kontaktní, brýlové čočky.

Wellness centrum - relaxace, odpočinek: - svět saun - 5 druhů ( infrakabina, finská sauna klasická a s parními rázy, solná parní lázeň, klasická parní lázeň) - whirpool pro 10 lidí - kneippovy lázně - vodní postele - masáže. Havarijní služba vodo-topo-plyn NONSTOP - tel.:602460072 - pro vlastníky domů, bytová družstva.

OČNÍ CENTRUM SOUKROMÁ OČNÍ KLINIKA Provádíme: - Laserové operace očních vad (FEMTO LASIK a LASIK ReLEx SMILE), operace zraku, zrakové vady: - krátkozrakosti - dalekozrakosti - astigmatismus - presbyopie - kapka rosy - Mikrochirurgické oční operace: - laserové operace šedého zákalu, Intacor - operace šedého zákalu - Vitreoretinální ...

Dodávka, prodej, servis: -lékařské laserové přístroje: -pro obory oftalmologie, estetická chirurgie, ORL, stomatologie -přístroje pro ESWT terapii rázovými vlnami.

Kategorie: - hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů: - 27 dvoulůžkových, vana, WC - 3 dvoulůžkové apartmány - možnost přistýlek. Možnost pořádaní soukromých akcí: - společenské, firemní akce, svatby. Sport, wellness, relaxace: - tenisový kurt s umělým povrchem - squash - masáže - minigolf - sauna - posilovna - ...

Záchranná služba: tel.:577932211. Sanitky-doprava pacientů: tel.:577923540. Lékárna BENU: tel.:731638084. Ředitel: tel.:577934060. Sekretariát ředitele: tel.:577922228. Praktický lékař pro dospělé: -Hebelková Jindřiška MUDr., tel.:577921861 -Vavrušová Bronislava MUDr., tel.:577921842 -Joza Richard MUDr., ...

Služby: -reponace páteře, odblokování pohybového aparátu. -speciální masáže-odblokování mezibuněčné paměti. Homeopatie.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna. (bývalá Hutnická zaměstnanecká pojišťovna)