Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Služby: -kadeřnictví -kosmetika -masáže -solárium -fotodepilace, fotoomlazení -bělení zubů -nehtový design -prodlužování řas a vlasů -samoopalovací nástřiky -power plate.

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky.

Lázně Luhačovice: - ubytování (lázeňské domy, hotely, penziony). Služby: - léčebné pobyty - wellness - regenerace dýchacích cest, pohybového aparátu - relaxační pobyt - prodloužené víkendy - pobyty pro seniory.

Služby: - endokrinologie - interní ambulance

Zdravotnictví: - lékař v oboru ušní, nosní, krční - otorinolaryngologie - soukromá ambulance, ordinace ORL.

Provozování: - soukromá ordinace ORL - otorinolaryngologie. Specialista na nemoci ušní, nosní, krční.

Provozování: - soukromá ordinace ORL - otorinolaryngologie. Specialista na nemoci ušní, nosní, krční.

Ortodoncie. Fixní a snímatelná rovnátka.

Masáže: - lymfatické - klasické - baňkování - reflexní - meridiánové - energetické. Maloobchod, prodej: - minerální a léčivé kameny.

Služby: -masáže: -rekondiční a relaxační -lávovými kameny -čínská energetická -lifting obličeje -medové -masáž obličeje -ušní svíce -anticelulitidová masáž+ozonový zábal -havajské -breussova masáž -dornova metoda.

Lékárna. Distribuce ortopedických pomůcek značky Handicap. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva, vitamíny -čaje -kojenecká výživa -zdravotní kosmetika.

Služby: -PROGRAM BODYTER: -přístroj španělské firmy SORISA - pracuje na bázi bi-aktivní termostimulace problémových nebo unavených partií -relaxace, regenerace -poradenství - stravování, životní styl.

Dovoz, distribuce, prodej: - brýlové obruby značek: Jean Reno, Ziggy, Eleven, Fresh, XVO, GOlfstar, C-Zone, aj. - dětské brýlové obruby značky KRTEK - sluneční brýle značek: Prosun, Eleven - stojany do oční optiky - vybavení očních optik - návrhy interiéru očních optik

Kosmetické ošetření pleti přírodní bylinnou aromaterapeutickou kosmetikou Permanentní prodloužení řas Anticelulitidové a zeštíhlující programy Masáže: Rekovanelescenční, Bowenova, Medová, Dětská, Amma masáž v sedě, Anticelulitidová, Indická masáž hlavy, Kobido Poradenství pro seberozvoj Kresba portrétů Malba na zákázku - interiéry, volná tvorba

Zdravotnictví: -lékař pro ortodoncii, ortodontista (zubní rovnátka), ortodoncie.

Zdravotnictví: -zubní laboratoř, stomatologická laboratoř -zubní technik. Výroba: - lékařské a dentální nástroje, potřeby.

Kategorie: -lázeňský hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -bar -letní terasa. Zajištění: -vlastní relaxační centrum -bazén, whirlpool, sauna -tenisové kurty.

Kategorie: -hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -kavárna, bar -letní terasa. Zajištění: -vlastní balneoprovoz k poskytování léčebných procedur -bazén, sauna, fitnes -tenisové kurty.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -kavárna, bar. Zajištění: -vlastní balneoprovoz k poskytování léčebných procedur.