Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Výživová poradna je součástí obezitologického centra MUDr. Robina Urbánka. Nutriční poradenství. Služby: - výživové poradenství při onemocněních - specifické dietní režimy: - nadváha a obezita - podváha a podvýživa - diabetes mellitus - kardiovaskulární onemocnění, vysoký krevní tlak - onemocnění gastrointestinálního ...

Oční optika. Profesionální péče o váš zrak: - prodej - moderní i klasické brýle - měření zraku - aplikace kontaktních čoček - servis brýlí. Poradenství.

Oční optika. Profesionální péče o váš zrak: - prodej - moderní i klasické brýle - měření zraku - aplikace kontaktních čoček - servis brýlí. Poradenství.

Kardiokohl s.r.o. provozuje soukromou kardiologickou ordinaci.

Ambulance plastické a estetické chirurgie. nestátní zdravotnické zařízení Chirurgická ambulance, konzultační ambulance jednodenní péče: - MUDr. Jozef Andel a MUDr. Peter Žuffa Po 16.00 - 19.00hod. Traumatologická ambulance: - MUDr. Radim Jünger Út 08.00 - 13.00 hod. St 08.00 - 14.00 hod. 15.00 - 18.00 hod. Čt 08.00 - 13.00 ...

Neurologie: - EMG - eletromyografie - vyšetření prováděné za účelem diagnostiky onemocnění periferní nervové soustavy - VEP - vyšetření zrakové dráhy - BAEP - vyšetření sluchové dráhy - SSEP - vyšetření somatosenzorické dráhy - MEP - vyšetření motorické dráhy. Kosmetické aplikace botulotoxinu.

IKdent s.r.o. provozuje moderní zubní ordinaci a poskytuje stomatologickou péči.

Praktiko Zlín s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

Zdravotnictví: -zubní lékaři . Čelistní a obličejová chirurgie - dentální implantologie - stomatologie - orální chirurgie –kompletní spektrum operací.

DENTFLET s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci pro dospělé i děti.

Urologická ambulance, urologie - MUDr. Jaroslav Jelínek - MUDr. Libor Palička - MUDr. Jaroslav Kaňa. Praktická lékařka pro děti a dorost - MUDr. Radomíra Jelínková.

Rehabilitace Vita s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie a rehabilitace pro děti a dospělé.

Soukromá stomatologická klinika. Zdravotnictví: -Protetika: -můstky bezkovová keramika, keramika podložená zlatoplatinou, metalokeramika -protézy všechny druhy protéz -korunky, keramika podložená zlatoplatinou, metalokeramika -Konzervační stomatologie: -kompozitní výplně -porc. fasety tenká keramická vrstva pokrývající ...

POLCHIR s.r.o. provozuje chirurgickou ambulanci a zaměřuje se na léčbu akutních i chronických chirurgických onemocnění.

Ordinace, služby: - klinická psychologie - psychodiagnostika - krizová intervence - psychoterapie

MUDr. Edita Bosáková s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Samostatná ordinace PL - gynekologa Ordinace Slušovice: - Vítězství 101, Slušovice 763 15 úterý 7-13.

DAPODENT s.r.o. provozuje stomatologické centrum.

PhDr. Mgr. Ivana Marášková se zaměřuje na psychologii, psychoterapii, vzdělávání, trénink mozku a kognitivních schopností.

Vysoce odborná péče Vždy se o vás postará vysokoškolsky vzdělaný fyzioterapeut, který používá metody lege artis, podle posledních vědeckých poznatků. Využíváme moderní přístroje, které máme k dispozici přímo v ordinaci. Spolupracujeme s odborníky z jiných oborů. Propracovaný systém terapie Každému pacientovi věnujeme celou hodinu (55 minut ...

MUDr. Rudolf Uhlář¨provozuje všeobecnou ortopedickou ambulanci.

MUDr. Procházka Michal s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.