Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

Veterinární léčebné i preventivní služby.

Veterinární ordinace, ošetřovna, lékař.

Činnost: - léčba pohybového aparátu koní a psů pomocí buněčných terapií.

Veterinární klinika Pod pramenem. Veterinární ordinace.

Veterinární ordinace pro malá zvířata.Mnohaleté odborné zkušenosti v oblasti prevence a léčby psů, koček, terarijních a pet zvířat.Laskavý a vstřícný personál.

Veterinární klinika Gayerovy kasárny třída ČSA 216 50003 Hradec Králové www.veterinahk.cz

Veterinární ambulance pro malá zvířata. Poradna Hobby: -drobné domácí zvířectvo (výživa, chovatelství). Prodej: -krmivo.

Veterinární ordinace: - léčba domácích i hospodářských zvířat.

Veterinární klinika. Všeobecná veterinární praxe.

Veterinární klinika pro psy, kočky, drobné savce, plazy a exotické ptactvo, Možnost hospitalizace. Chirurgie, ortopedie, neurologie, rentgenologie, interní medicína, onkologie, cytologie, ultrasonografie, kardiologie, vystavení europasu, aplikace mikročipu.

Veterinární činnost: - zvěrolékař, veterinář

Veterinární klinika. Služby : -preventivní péče -očkování odčervování, čipování, preveventivní prohlídky -péče o nemocné, krátkodobá hospitalizace. Široké spektrum operací: -kastrace -operace v dutině břišní -ortopedické operace včetně řešení -zlomenin kostí -kožní -oční.

Veterinární klinika Socrates - interna - chirurgie - ortopedie - neurologie - intenzivní péče a hospitalizace - zobrazovací diagnostika - onkologie

Všeobecná veterinární medicína psů a koček, drobní hlodavci. RTG, USG, chirurgie, interna, poradenství hospitalizace pouze krátkodobá.

Všeobecná veterinární medicína psů a koček, drobní savci, plazi, exoti.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Velkoobchod a maloobchod