Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

Veterinární klinika Minář s.r.o. působí v okolí Šumperka již od roku 2000. Poskytneme Vašim mazlíčkům veterinární péči na vysoké úrovni. Působíme jako veterinární ambulance, veterinární klinika, veterina, veterinář. Veterinární všeobecná péče, prevence a odborná vyšetření v těchto oborech: - chirurgie - ortopedie - prasklé a křížené vazy ...

Veterinární klinika nabízí odbornou veterinární péči zajištěnou zkušeným veterinárním týmem za pomocí moderních přístrojů a vybavení. Rozsáhlé možnosti diagnostiky, plně vybavený operační sál. Krátkodobé i dlouhodobé hospitalizace. Pohotovost.

Veterinární klinika pro malá zvířata je plně vybavené pracoviště věnující se kompletní léčbě a prevenci onemocnění psů, koček a drobných zvířat. Klademe velký důraz na individuální přístup k pacientům. V příjemném prostředí 2 ordinací, operačního sálu a hospitalizace disponujeme veškerým diagnostickým zázemím, včetně RTG přístroje, ultrasonografu, ...

Veterinární klinika. Prodej chovatelských potřeb a krmiv.

Veterinární klinika Gabrid - veterinář: -interní medicína -chirurgie -stomatologie -jednodenní hospitalizace malých zvířat.

Veterinární klinika Břevnov Zajišťuje kompletní poradenskou, preventivní a léčebnou službu pro Vaše miláčky. Veterinární klinika Břevnov nabízí: RTG a skiaskopie Sonografie Endoskopie EKG Laboratorní diagnostika Alergologické testy a imunologické testy Inhalační anestezie a pooperační hospitalizační boxy Stomatologická péče ...

VETERINÁRNÍ KLINIKA. -preventivní medicína -interní medicína -nemoci plazů (želvy, ještěři, hadi) -kvalitní přístrojové a laboratorní veterinární vyšetření zvířat a plazů. KOMLEXNÍ VETERINÁRNÍ PÉČE. Interní medicína: -kardiologie, EKG* -alergologie -neurologie -endokrinologie -urologie.

Veterinární klinika s dlouholetou tradicí od roku 1991 poskytuje veškerou zdravotní a preventivní péči, poradenskou a konzultační činnost pro všechna zvířata včetně exotických.

Odborná veterinární činnost pro malá zvířata. Asi 65% skladby našich pacientů tvoří psi, asi 25% kočky a zbývajících 10% drobní hlodavci, fretky, ptáci a plazi.

Veterinární centrum: -ošetřovna -laboratoř -prodej krmiv a chovatelských potřeb -poradenství.

komplexní veterinární péče, veterinární pohotovost

Veterinární soukromá ambulance: -poskytnutí jakéhokoliv ošetření. -ošetření zvířat.

Služby: -veterinární ambulance.

Veterinární ošetřovna. - ordinace pro malá zvířata a také pro velká zvířata, především koně.