Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Kompletní ůprava pejsků všech plemen .Stříhání, trimování, koupání, česání. Prodej chov.potřeb a psí kosmetiky. Kurzy stříhání. Čištění análních žlázek, zkrcování drápků. U nás můžete v příjemném prostředí posedět a být při úpravě Vašeho psího miláčka.

Veterinární ordinace Prodej krmiv a doplňků pro zvířata.

Kynologické centrum: -výcvik psů. -výcvik psů pro služební účely. Služby: -hotel pro psy. Ubytování: -penzion. Služby: -psí útulek. -útulek pro psy.

Veterinární ordinace. Veterinární léčebná a preventivní činnost pro společenská zvířata, koně, hospodářská zvířata. Licence pro vyhodnocekní dysplazie kyčelních a loketních kloubů, ortopedických vad, luxace patelly. Pohotovostní služba.

Veterinární ordinace: - psi, kočky a drobná zvířata

Veterinární ordinace v Brně – Židenicích Veterinární ordinace určená pro malá zvířata a koně. Źádný stres v ordinaci, přijedeme k Vám domů. Preventivní medicína – vakcinace, antiparazitární program, aplikace mikročipů, vystavování Europasů. Zobrazovací techniky – RTG, EKG, USG.

Veterinární ordinace Felis. Veterinární lékař

Veterinární ambulance pro psy a kočky. Prevence a léčba onemocnění. Sonografická, rentgenologická, EKG a laboratorní diagnostika. Chirurgické zákroky (operace) v inhalační anestezii včetně přístrojového monitoringu pacienta během anestezie. Kvalitní přístrojové zázemí ordinace pro diagnostické a terapeutické úkony.

Veterinární ordinace Dášenka. Veterinární ambulance. Prevence. Diagnostika a léčba interních onemocnění psů a koček Diagnostiku a léčba kožních e endokrinologických nemocí Diagnostika a léčbu infekčních a parazitárních onemocnění. Chirurgické zákroky.

VETERINÁRNÍ ORDINACE BRNO - HOLÁSKY -preventivní a terapeutická péče v oblasti malých zvířat (psi, kočky a drobní savci), dále také poradenství a servis pro chovatele. Dle domluvy je možná návštěva u klienta.

Veterinární ordinace SILVET. Nabízíme kvalitní ošetření psů, koček a drobných savců. Chirurgická veterinární péče -chirurgie měkkých tkání, akutní medicína Hospitalizace -pooperační péče, infuzní terapie, kyslíkový box Prodej krmiv, veterinárních diet a doplňků výživy Poradenská činnost Ordinační hodiny Po 9 - 12 14 - 18 Út - 14 - ...