Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

Veterinární ordinace: - interní medicína - dermatologie - neurologie - kompletní vyšetření krve, moči a trusu - prevence - očkování.

Veterinární lékař, veterinář, veterina.

Kvalitní veterinární péče zaměřená především na psy, kočky a drobné savce. Možné je ošetření pacienta v pohodlí domova i objednání na určitou hodinu v ordinaci. Prodej chovatelských potřeb a krmiv.

Veterinární ordinace: -preventivní a léčebná činnost -vakcinace -RTG vyšetření -ultrazvuk na zubní kámen -sonografie -chirurgie -interna -laboratoř. -prodej krmiv

Veterinární ambulance - pro psy, kočky, exotické ptáky a drobná zvířata - výjezdová veterinární služba

Veterinář, zvěrolékař. Ordinace Pečky: V.B. Třebízského 292

Veterinář, praktický veterinární lékař. Veterinární ordinace, léčebná a preventivní péče u všech druhů zvířat včetně exotů. Provádíme čipování zvířat. Vydáváme europasy a údaje zařazujeme do mezinárodního registru zvířat. Maloobchod, prodej: - léky, vitaminózní a minerální doplňky pro zvířata a exoty - chovatelské potřeby a krmiva ...

Poskytujeme odbornou veterinární péči pro psy, kočky a drobné savce

Veterinář. Veterinární ordinace.

Služby: - veterinář -veterinární ordinace převážně pro malá zvířata -rtg, sono -specializovace na koně.

Veterinární ordinace pro psy, kočky a další malá/drobná zvířata. Mimo ordinační hodiny, v urgentních případech, o víkendech či státních svátcích po telefonické domluvě. Poskytujeme i veterinární služby pro hospodářská zvířata v dojezdnosti 50km.

KOMLEXNÍ VETERINÁRNÍ PÉČE. Interní medicína: -kardiologie, EKG -alergologie -neurologie -endokrinologie -urologie. Chirurgie měkkých a tvrdých tkání, RTG. Ortopedické zákroky. Dermatologie.

Kompletní preventivní i léčebná veterinární péče. Nabídka sonografie, RTG, cytologie, stomatologie.

Léčebná a preventivní péče o zvířata, chirurgické a stomatologické zákroky, rentgenologická a sonografická vyšetření, implantace mikročipů v ISO normě, vystavování mezinárodních Petpasů.