Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

Provádíme kompletní preventivní, léčebnou a diagnostickou veterinární péči. Provozujeme salon pro psy a kočky..

Veterinární péče o malá i velká zvířata, interní a chirurgické zákroky, výjezdy k velkým zvířatům.

Přednášky a kurzy: - chování psů a koček. Poradna pro řešení poruch chování psů a koček.

Veterinární centrum VIVA Veterinář. Léčebná činnost. Asistovaná reprodukce. Poruchy chování. Střihová úprava. Anestezie.

Veterinární ordinace. Zabýváme se zde interní medicínou, klinickou a laboratorní diagnostikou, preventivní medicínou, zobrazovacími metodami (RTG a ultrasonografie), chirurgií měkkých tkání, akutní medicínou, dermatologií, preventivní stomatologií, gynekologií, andrologií, urologií, porodnictvím, diagnostikou a terapií dalších orgánových soustav..

Ošetření koní a hospodářských zvířat, terénni chirurgie, veterinární pohotovostní služba, poradenství

Veterinární laboratoř - klinická biochemie a hematologie.

Ošetřovna zvířat. Komplexní veterinární péče. Vakcinace.

Komplexní veterinární činnost: - RTG - USG - operace - NON - STOP pohotovost Prodej: - krmiva ROYAL CANIN, HILL'S, CALIBRA, NUTRAM.

Veterinární ordinace - chirurgie - reprodukce - stomatologie - dermatologie

Naše veterina nabízí péči o Vaše mazlíčky v době, která Vám vyhovuje. Nabízíme jak preventivní zákroky, např. očkování, odčervení, čipování, kastrace, tak i diagnostickou a léčebnou činnost - interní medicína, rentgenologické a ultrasonografické vyšetření, odstranění zubního kamene, určení optimální doby krytí a diagnostika březosti, chirurgie ...

Veterinární ambulance. Veterinář. Prodej: - krmivo. Psí útulek (útulek pro opuštěné psy).

Veterinární činnost - praktický veterinární lékař.

Útulek pro psy. Provoz útulkuje nepřetržitý, podílí se na něm tým profesionálních ošetřovatelů a smluvní veterinární lékařka. Významná je i pomoc členů Ligy a dobrovolných spolupracovníků.