Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

Veterina, veterinární lékař, veterinář. Veterinární klinika.

Všeobecná veterinární praxe malých zvířat se zaměřením na chirurgii a ortopedii.

Veterinární klinika pro psy* a kočky: -pohotovostní medicína -chirurgické zákroky, anesteziologie -dermatologie, dermatohistopatologie -hospitalizační místnosti -fyzioterapie -interní medicína -neurologie -ortopedie a chirurgie -rentgenologické vyšetření -magnetická rezonance pro zvířata -pohotovost pro akutní případy.

Veterinární ordinace pro malá zvířata.

Veterinární lékař pro malá i velká zvířata.

Veterinární ordinace (ambulance). Veterinární ošetřovna: - RTG a SONO vyšetření - vakcinace. Veterinární lékař, veterinář, veterina. Veterinární služby.

Veterinární ordinace: -pro malá a velká zvířata -chov koní -prodej krmiv a chovatelských potřeb.

Veterinární ordinace: -pro malá i velká zvířata -RTG, sono a čipování -stříhání a úprava psů, poradenství v jejich chovu a výcviku.

Veterinární ordinace pro malá zvířata a koně.

Veterinární ordinace zaměřující se na péči o malá zvířata.

Služby: -veterinární klinika pro malá i velká zvířata -doplňkový prodej chovatelských potřeb a krmiv.

Veterinární ambulance, pohotovostní služba: -léčba, operace, chirurgie -umělá inseminace, porodnictví -vystavování veterinárního osvědčení -očkování (vyšetření po pokousání).