Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

Veterinární klinika: -specializovaná klinika pro psy, kočky, exotické ptáky -možnost hospitalizace -čištění zubního kamene ultrazvukem -prodej krmiv.

Veterinární ordinace: -veterinář. Provoz chovatelské stanice.

Veterinární ošetřovna PET. Veterinární péče pro psy a kočky: -kožní -interna -urologie -očkování -analýza krve a moči -odstraňování zubního kamene -očkování, odčervení, čipování -vystavení pasu.

Provozování veterinární ordinace: -poradenství -léčba velkých i malých zvířat .

Služby: -veterinární péče pro malá zvířata -gynekologická ambulance -kardiologie, EEG, chirurgie, RTG. Pohotovost NON STOP.

Veterinární klinika, veterina, veterinář. Na klinice poskytneme kvalitní služby v oblasti preventivní a léčebné péče o malá zvířata (tj. především psi, kočky a další doma chovaná zvířata včetně exotických).

Veterinář. Ordinační hodiny: po, st, pá 17.00-19.30 út, čt 07.00-8.30, 17.00-19.30 so, ne 07.00-8.30, 18.00-19.30.

Veterinární ošetřovna specializace na malá zvířata: -preventivní a léčebná péče v plném rozsahu -laboratorní diagnostika -stálá pohotovostní výjezdová služba. Ošetření mimo ordinační hodiny: -telefonicky -po domluvě.

Zdravotnictví: -ordinace veterinárního lékaře, veterinární ambulance, veterinář.

Útulek pro opuštěná zvířata: -domov pro zvířata -nabídka psů k adopci -psy, pes, psi -kočky, kočka. Provozování útulku a hotelu pro psy.

Veterinární ošetření malých i velkých zvířat.

Útulek pro psy*, kočky, koně a ostatní zvířata.

Veterinární ordinace pro malá zvířata: -kompletní preventivní a léčebná péče včetně laboratorní -specializace - ortopedie -rentgen, RTG -diagnostický a zubní ultrazvuk -laser -návštěvy u pacientů -animal taxi -hospitalizace. Prodej: -krmiva -chovatelské potřeby.

Veterinář. Prodej: -maso -uzeniny -potraviny.

Veterinární ordinace. Ošetření: -malá zvířata -velká zvířata v rámci možností přijedou na zavolání.

Veterinární ordinace. Prodej: - veterinární přípravky. Pobočka: ul. Sušilova, Litovel, 585310516.