Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Prodej - zdravotní a rehabilitační pomůcky - elektrická a mechanická lůžka - mechanické vozíky - tříkolky - osobní zvedáky - chodítka, berle

Lékárna, prodej: -léky -zdravotnický materiál.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Poskytování technických služeb -Projektování elektrických zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Provozování cestovní agentury a průvodcovská ...

obojky, vodítka, postroje na psy -levné, pevné a lehké silonové postroje (na jednoho koně pobočiny, pohřbetník, podpínka -fixační řemeny, popruhy a protetické pomůcky -veškeré opravy a renovace sedlářského zboží.

-Výroba zdravotnických prostředků -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží

Maloobchod s farmaceutickými přípravky. Nabízíme zdravotnické potřeby včetně jejich oprav a poradenství. Výroba a opravy invalidních vozíků.

Prodej, dodávka: -zdravotnický materiál -pomůcky pro chůzi -invalidní vozíky -speciální lůžka, zvedáky -teploměry -tlakoměry.

Služby: -lékárna Maloobchod, prodej: -léčiva -byliny.

Služby: -lékárna. Maloobchod, prodej: -léky -léčiva.

Velkoobchod, prodej: -veškerý zdravotnický materiál -zdravotnické přístroje -farmaceutické a ortopedické výrobky.

Výroba, prodej: -rehabilitační zařízení -polarizační lampy -infračervené podložky -magnetické podložky -masážní lehátka, křesla, polštářky.

Maloochod, služby: -léčiva -zdravotní pomůcky -obuv.

Lékárna. Prodej: -léčiva.

SANITAS-V, zdravotnické potřeby Výdej na poukazy ZP, prodej zdravotnických potřeb, ortop.obuvi Moosbacher, Fare, ortézy PUSH, DON JOY, všechny české firmy, KLIMATEX sportovní oblečení, rehabilitační míče, kinesiotape, SM system lana,

Maloobchod: -léky, léčiva -vitamíny -doplňky stravy -zdravotnický materiál -kosmetika.

Výroba lékařských a dentálních nástrojů a potřeb

Maloobchod, prodej: -drogerie -papírnictví -zdravotnické a ortopedické výrobky -kosmetické, toaletní a drogistické zboží.