Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Distribuce, dodávka - ochranné pracovní oděvy a prostředky pro RTG záření pro pacienty a uživatele - pláštové zástěry - ochranné čepice, pokrývky hlavy - brýle - ochrana proti záření.

Výroba, oprava, servis: - dentální nástroje, přístroje - zdravotnické potřeby

Lékárna. Prodej: -léčivé byliny -čajové směsi -dietní programy -přírodní kosmetika -vitamíny. -minerály -stopové prvky. Provozovna: -výdej léčiv, Ždírec nad Doubravou, Školní 500, tel.569695929.

Distribuce - léky, léčiva - zdravotnické a dentální materiály

Agentura domácí zdravotní péče: - převazy - péče o diabetickou nohu - odběry biologického materiálu - paliativní péče - ošetření stomií - cévkování. Půjčovna zdravotních pomůcek: - tel.: 734 232 910

Distribuce, prodej - ortopedické pomůcky - ortézy, bandáže.

Prodej, rozvoz - specializovaná zdravotnická prodejna - inkontinenční a stomické pomůcky

Prodej a výdej : - zdravotnické pomůcky a potřeby - sportovní ortézy a bandáže - ortopedické pomůcky - protézy, francouzské hole, podpažní, vycházkové - chodítka, madla, toaletní židle - zdravotní obuv, pro diabetiky - vozíky pro postižené, elektrické - zdravotní materiál - přístroje na měření tlaku - mammární epitézy, ...

Výroba, oprava, servis: - zdravotnické prostředky - transportní vozíky s nosítky - transportní křesla - toaletní židle

Lékárna. Prodej léčivých produktů a zdravotnických potřeb.

Maloobchod, e-shop: - zdravotnické potřeby, pomůcky - tonometry, teploměry, inhalátory - inkontinenční pomůcky - zdravotní obuv.

Dodávka, prodej - zdravotnická technika - fixační systémy pro léčbu degenerativních a úrazových postižení páteře - biomateriály.

Ortopedická protetika, výroba, oprava: - ortézy, protézy (horní, dolní končetiny). Prodej: - ortopedické vložky do bot - dětská ortopedická obuv.

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Prodej, oprava: -invalidní vozíky -potřeby pro handicapované (zdravotně postižené), seniory, vybavení nemocnic.

Lékárna. Prodej léčivých produktů a zdravotnických potřeb.

Společnost TRHOŇ s.r.o. je distributorem zdravotnického materiálu, pomůcek a přístrojů pro veterinární praxi malých i hospodářských zvířat. V našem sortimentu najdete přístroje pro sterilizaci, anestezii, operační sety, chirurgické, ortopedické i stomatologické instrumentárium, jednorázové výrobky jako jsou ochranné oděvy, ústenky, břišní roušky a ...

E-shop: - masážní přípravky - tejpovací pásky - masážní stoly, židle - chladící přípravky, boxy - obvazy, náplasti

Prodej: -chirurgický šicí materiál. -chirurgické šicí jehly. -kožní lepidlo. -kolagenové produkty.

Velkoobchod, prodej, oprava, servis: -zdravotnická technika -vybavení lékařských ordinací, operačních salů (přístroje, nástroje) -zařízení zubních ordinací a laboratoří včetně nábytku -přístroje pro ergometrii a spirometrii -horkovzdušné a parní sterilizátory -svářečky sterilizačních obalů -přístroje pro elektroléčbu, vodoléčbu -přístroje ...

Velkoobchod, e-shop - lékařská technika - AED defibrilátory - monitory životních funkcí - dezinfekční prostředky - infuze, injekční jehly - teploměry, glukoměry.

Prodej: - korekční abdukční bandáž Abdukční kalhotky MARWELL díky vložce z PU-pěny zajišťují správné polohování kyčelních kloubů děťátka a tím jejich zdravý vývoj.