Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Prodej, oprava, servis: -stomatologické soupravy -vybavení ordinací v Brně

Prodej a servis stomatologického materiálu, nástrojů a přístrojů.

Internetový obchod - monitory dechu pro kojence Internetový obchod - monitory dechu pro kojence

E-shop - zdravotnické potřeby a pomůcky - kompenzační pomůcky - tonery, teploměry - zdravotnické polštáře, punčochy, obuv.

Lékárna -výdej léků na recepty i za hotové -léčebná kosmetika a zdravotnický materiál.

Distribuce zdravotnického materiálu

Prodej přístroje Swiss Foot Massager Ve výhradním zastoupení pro Českou republiku uvádíme na trh revoluční masážní přístroj Swiss Foot Massager. Díky tomuto produktu si užijete jedinečnou masáž nohou v pohodlí vašeho domova ! Více na www.swissmassager.cz

Služby v oblasti diabetu. Poradenství, obchod, prodej, velkodistributor: -PZT, prostředky zdravotnické techniky -zdravotnická technika pro diabetiky -glukometry a testovací proužky ONE TOUCH -inzulínová pera, jehly a stříkačky -diabetická obuv MEDI - zastoupení firmy BAŤA. Maloobchod: Lékárna MEDICAL CENTER Hybešova 43 60200 ...

Lékárna. Léky na předpis, volně prodejné léky, vitamíny a minerály, doplňky stravy, čaje, léčebnou kosmetiku, zdravotnickou obuv a další sortiment.

Maloobchod, e-shop: - potřeby pro ústní hygienu - zubní pasty - zubní kartáčky - ústní sprchy

Zdravotnické potřeby, distribuce, prodej, půjčovna, e-shop - zdravotnické pomůcky - lůžka - zvedáky - berle, hole, chodítka, vozíky - ortézy.

Internetový obchod, e-shop: - lékárničky - autolékárničky - zdravotnický materiál

Prodej: -zdravotnické potřeby -obvazový materiál -inkontinentní pomůcky -kolostomické pomůcky -tonometry, glukometry -kompresivní punčochy -návleky, bandáže, ortézy -chirurgické nástroje, čepelky. Výdej: -veškerý zdravotnický materiál na poukazy.

Prodej: - potřeby a zařízení pro stomatologické laboratoře, ordinace

Prodej a servis dentálních, chirurgických nástrojů a přístrojů.

Výroba, prodej, eshop: -zdravotnické prostředky pro hojení ran

Výroba technické ortopedie: - končetinové a trupové ortézy - bederní, kýlní pásy.

Výroba, prodej: - ortopedické pomůcky - ortézy - protézy dolních, horních končetin - ortopedická obuv Maloobchod: - zdravotnické pomůcky, tel.: 472 714 209 Areál Masarykovy nemocnice.