Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Prodej zdravotnické techniky a spotřebního materiálu především pro přednemocniční a nemocniční intenzivní péči - přístroje - ultrazvuky - sensory, monitory.

Provozujeme internetovou lékárnu se sortimentem volně prodejných léčiv a potravinových doplňků z běžných lékáren. Nabízíme také zdravotnické potřeby a pomůcky.

Dodávka: - vybavení stomatologických pracovišť a laboratoří.

Dovoz, distribuce, servis: - produkty firmy OMRON - digitální měřiče krevního tlaku - inhalátory - digitální teploměry.

Prodej, distribuce: - zdravotnický materiál

Maloobchod, e-shop, internetový obchod: - rehabilitační a cvičební pomůcky - aqua pomůcky - balanční pomůcky - cvičební žíněnky - cvičební pomůcky - didaktické pomůcky - doplňky k míčům - gymnastické míče - masážní pomůcky - polohovací pomůcky - sportovní míče - tapovací pásky.

Maloobchod, e-shop, internetový obchod: - rehabilitační a cvičební pomůcky - aqua pomůcky - balanční pomůcky - cvičební žíněnky - cvičební pomůcky - didaktické pomůcky - doplňky k míčům - gymnastické míče - masážní pomůcky - polohovací pomůcky - sportovní míče - tapovací pásky.

Výroba, distribuce: - zdravotnický materiál

Obchodní zástupce dodavatelů zdravotnických prostředků.

Hledáte lékárnu, kde se k Vám bude personál chovat přátelsky a případně poradí při výběru léku? Lékárna Dentimed, s.r.o. je tou správnou volbou! Nabízíme prodej léků a léčiv jak na lékařský předpis, tak ve volném prodeji. Prodej zdravotnických potřeb. Provozujeme také e-shop. - léky, léčiva, farmaceutické výrobky, zdravotnické potřeby - ...

Nabízíme: - biolampy BIOSTIMUL a BIOBEAM.. Léčba obtíže pohybového aparátu, revmatismu, lupénky, jizvy, strie, afty, senná rýma, bolesti zad, bércové vředy.

Prodej, e-shop: - dentální materiály - nástroje pro stomatologii Showroom: Louny, Osvoboditelů 1175, tel.: 776 005 325

Prodej přípravku JODIS koncentrát - doplněk stravy, pomocí kterého je možné zajistit potřebné množství jódu v organismu - právě v prodeji v našem e-shopu. Diagnostické proužky pro Oftalmologii k vyšetření suchého oka a drobných erozí.

Naše firma GPS Praha, spol. s r.o. je výhradním distributorem a servisním střediskem pro část sortimentu koncernu Tyco Healthcare, druhé největší zdravotnické firmy na světě. Na českém trhu působíme již od roku 1990, patříme tedy mezi nejstarší dodavatele zdravotnického materiálu a přístrojů. Téměř patnáctiletá tradice a zkušenosti nám ...

Dodávka, prodej zdravotnické techniky POCT přístroje a rychlá diagnostika.

Dodávka: - injekční implantáty pro plastickou chirurgii

Distribuce zdravotnického materiálu.

Prodej, e-shop: -pomůcky pro podporu kojení.

Montáž, výroba: - zdravotnické prostředky určené k jednorázovému použití - výroba probíhá ve dvou provozovnách s čistými prostory, které jsou klasifikovány třídou čistoty D. MPH nabízí svým zákazníkům širokou škálu vysoce kvalitních výrobků pro jednorázové použití: - infúzní sety - propojovací hadičky - drenážní systémy - ...