Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Lékárna Korunka nabízí široký sortiment zboží za trvale přívětivé ceny. Máme bohatý věrnostní systém s mnoha benefity. Provozujeme profesionální dermatologické centrum. Nabízíme odborné poradenství a vždy přívětivý přístup.

Činnost: - dovoz zdravotnické techniky a speciálních materiálů pro zdravotnictví. Našimi doménami jsou obory: - oftalmologie - ORL - neurochirurgie - dermatologie. Dodáváme slovenským a českým lékařům a optikům nejkvalitnější přístroje, nástroje a materiály dostupné na světových trzích. Naše komplexní servisní podpora ...

Společnost LIPOELASTIC a.s. je předním světovým výrobcem kompresního pooperačního prádla. V rámci České republiky pak disponuje nejucelenější nabídkou produktů s využitím v plastické a estetické chirurgii.

Prodej, půjčovna: - zdravotní pomůcky, potřeby

Společnost Roseus s.r.o. je obchodní zástupce firmy Richway EU a zajišťuje předvedení a přímý prodej produktů Amethyst BioMat.

Výroba: - ortézy, protézy na dolní a horní končetiny - trupové ortézy - ortopedické vložky do bot - látkové korzety - kýlní pásy.

Distribuce, prodej: - spotřební zdravotnický materiál

Správa a údržba nemovitostí Dokončovací stavební práce Stěhovací služby Úklid komerčních sektorů Domácnost a rodina Služby pro rodinu a domácnost Hodinová manželka-hospodyně Hodinový manžel- drobná údržba Hlídání dětí-au-pauir Hlídání a venčení mazlíčků Služby pro zdravotnictví

Soukromá zubní laboratoř sídlící v centru Brna. Specializujeme se na výrobu nadstandartních fixních a snímatelných zubních náhrad.

Dodavatel materiálu pro intervenční kardiologii.

Prodej zdravotní techniky a zdravotního materiálu.

Prodej, e-shop - polohovací pomůcky - relaxační výrobky - sedací pytle a vaky - antistresové hračky - relaxační polštáře.

Služby: - kompletní inženýrská činnost staveb - technická, technologická údržba objektů - správa nemovitostí - prodej BALNEO potřeb.

Prodej elektrických nákupních košíků a skůtrů pro tělesně postižené

Comesa, spol. s.r.o. - dovozce - zdravotnický materiál, nástroje a přístroje pro zdravotnictví z celého světa, vybavení laboratoří. Samostatné dodávky, servis, pro obory: 1.) Intervenční kardiologie, radiologie - Balónky TAA & PTCA, diagnostické katetry, vodící katetry - Kardiologické a periferní stenty, vodící dráty, balónkové ...

Generální dodavatel, e-shop: -lékařské přístroje BioBeam, BioNase, BioStick, HairMax.

Prodej: - zdravotnické potřeby a pomůcky - invalidní vozíky, - polohovatelná lůžka, - masážní lehátka, - matrace, - chodítka, - oxygenerátory, - zvedáky, - klozetová křesla, - schodolezy glukometry. Výdej pomůcek na poukazy zdravotních pojišťoven.

E-shop: - základní potřeby, výrobky pro předčasně narozená miminka: - polohovací pomůcky, speciální dudlíky, odsávačky hlenů, teploměry, ... Služby: - 3 denní kurz, školení pro rodiče předčasně narozených dětí ZDARMA - relaxační a stimulační techniky. Návrhy, realizace. - interiéry.

E-shop, internetový prodej - HURRYCANE - podpůrné hole, podpůrná hůl.

Přímý dovozce, velkoobchod a distribuce asistenčních pomůcek pro nedoslýchavé a seniory