Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Prodej, dodávka zboží určené pro zdravotnické laboratoře - odběrové sestavy - plastové kapiláry, příslušenství - plastové zkumavky.

Nabízíme internetový prodej: - doplňky stravy, vitamíny, minerály, čaje, biopotraviny, přípravky na hubnutí, kosmetiku, zdravotní potřeby a to i v dárkových baleních. Dodávky poštou i kurýrem.

Výhradní zastoupení značky Laboratoires URGO: - prostředky zdravotnické techniky (PTZ)-zdravotnický materiál - náplasti URGO (nealergizující, voděodolné, pružné, na kuří oka) - nová řada HI-TECH náplastí URGO-hojí popáleniny, odřeniny, řezná poranění, puchýře - OTC přípravky řady HUMEX na chřipku, rýmu, suchý kašel - krytí pro mokrou terapii ...

Naše společnost poskytuje komplexní služby pro zdravotnická zařízení.

Dovoz a distribuce: -očkovací látky -léky -diagnostická séra -diagnostické přístroje -vakcíny -glukometry -bezpečnostní listy -imunoglobiny -základní biochemie -přístroje na zpracování testů -rychlé testy pro ordinace praktických lékařů -desinfekce -sterilizace. Zelená linka 800123986.

Distribuce a prodej: - dentálních - stomatologických - desinfekčních prostředků společnosti Schülke & Mayr.

Lékárna. Prodej: - léky - volně prodejné léky - léky na recept - kosmetika - dětská výživa - pleny - zdravotní potřeby - ortopedické potřeby - vitamíny - čaje - zdravotní pomůcky. Měření tlaku, váhy, pulsu, výšky.

Výroba, prodej: -ortopedická protetika: -protézy pro horní a dolní končetiny -ortézy pro horní a dolní končetiny -polohovací dlahy -trupové ortézy -vložky ortopedické, individuální -obuv ortopedická, individuální. Prodej, opravy: -invalidní vozíky.

Výroba, prodej a servis zdravotnické techniky a wellness. Nabízíme: - vířivé vany - lehátka a stoly - přístroje elektroterapie - ultrazvuky - kombinované přístroje - magnetoterapie - lasery - lymfodrenáže - hydrocolon terapie, parafínové lázně a kryoterapie.

Maloobchodní prodej zdravotnických pomůcek, zdravotní obuvi, plaveckých pomůcek, bandáží, ortéz, zdravotních polštářů a míčů.

Reklamní, marketingové služby. Tisk propagačních materiálů: - vizitky, letáky, katalogy, tiskopisy. Profesionální služby podpory firem formou možnosti inzerce na inzertním serveru. Analýzy, návrhy řešení pro úsporu firemních nákladů. Prodej magnetoterapeutických přístrojů pro odborné i domácí použití.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej spotřebního lékařského a laboratorního materiálu; výroba a opravy lékařských přístrojů, nástrojů a zdravotnických potřeb. Velkoobchod s potřebami pro dentisty, laboratoře, nemocnice, lékárny, vč. zdravotnických přístrojů a ortopedických výrobků.

Výroba polohovacích vaků a zátěžových pomůcek. Polohovací vak, jako prostředek zdravotnické techniky, nachází stále větší uplatnění jak u tělesně, tak i mentálně postižených osob. E-shop - polohavací vaky - fixační pomůcky - zátěžové pomůcky.

Bandáže, ortézy a podpatěnky švédské firmy Rehband jsou na našem trhu již od roku 1993.

Dodávka - analyzátory pro laboratoře - diagnostické soupravy Dovoz a distribuce - zdravotnický materiál - léky - oftalmologie

Zdravotnické potřeby, prodej. Nabízíme produkty těchto firem: ambulantní měřiče tlaku měřiče tlaku pro zátěžová vyšetření

Lékárna U Apolináře. Pobočka. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva.

Zdravotnická technika - prodej dodávka - spotřební zdravotnické přístroje.

Dodávka: - přístroj pro akupunkturu ACUM

Provoz lékárny. Výdej léčiv, homeopatik a veterinárních přípravků.