Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Lékárna Slavie. Prodej léčiv.

E - shop - litinová kamna - elektrické krby Internetový obchod - skládací kola a příslušenství - fitness pomůcky - zdravotnické potřeby hygienické vložky na matrace, inhalátory - elektrické krby - litinová kamna E-shop - skládací kola a příslušenství E-shop - fitness ...

E - shop - kojenecké odsávačky hlenů Velkoobchod a e - shop - kojenecké odsávačky hlenů

Komplexní vybavování zdravotnických zařízení Dodávka - zdravotnická technikakomplexní vybavování zdravotnických zařízení Prodej - zdravotnický materiálkomplexní vybavování zdravotnických zařízení

Nabízíme elektrické a mechanické invalidní vozíky, elektrické invalidní skútry, polohovací postele, toaletní pomůcky, invalidní tříkolky, handbike a další produkty pro tělesně postižené a seniory. Vozíky pro tělesně postižené přizpůsobíme individuálním potřebám zákazníka.

Prodej a výdej zdravotních potřeb a pomůcek : inkontinenční potřeby, ortopedické, kompresní, kompenzační pomůcky, ortézy, mechanické a elektrické vozíky, mechanické a elektrické postele, zdravotní ortopedická obuv.

Velkoobchod: - zdravotnický materiál. Sklad: - Ludvíkova 16, Ostrava - Radvanice - 596 227 030 (031) - objednavky@intergos.cz.

Dentální výrobky. Přístroje, nástroje, materiály, ortodoncie, prostředky ústní hygieny.

Firma LOGIC vznikla již v roce 1993 a naší specializací jsou celoplastová WC křesla. Naše prodejny naleznete v celé České republice. Výroba, prodej, dodávka: - zdravotnické potřeby pro tělesně postižené - speciální wc křesla - toaletní WC křeslo - celoplastová WC křesla - hrazeno VZP. WC křeslo Logic Economy WC křeslo Logic ...

Lékárna: - příprava a prodej léky - výdej na poukaz: inkontinenční pomůcky, punčochy, ortopedické pomůcky ... - široký výběr vitamínových preparátů - potravinové doplňky a čaje - homeopatika - léčebná kosmetika - přípravky dentální hygieny - dětská výživa a kosmetika - zdravotní obuv - přístroje na měření krevního tlaku aj.

E-shop: - zubní kartáčky - mezizubní kartáčky - zubní nitě - pasty, ústní vody. Školení, poradenství: - čištění zubů.

Prodej zdravotnické potřeby: - lékárničky - jednorázová prostěradla - izotermické fólie - obvazy kapesní, uhlíkové - rescue sety.

Distribuce, prodej, e-shop: - rašelinové produkty pro domácí použití - rašelinové termofory (klasické, ledvinové, krční) rašelinové koupele, sprchové gely, tělová mléka, mýdla, denní a noční krémy, pleťové masky.

Dodávka - vybavení pro zubní ordinace a laboratoře

Maloobchod, e-shop: -léky, léčiva -síť lékáren -zdravotnické potřeby -homeopatika.

Výroba, dodávka: - kvalitní skleněné mikromanipulační nástroje pro mikro- manipulační techniky in vitro oplození jako je ICSI - intracytoplazmatická spermiová injekce, asistovaný hatching, biopsie a denuding.

Prodej - schodišťové plošiny šikmé, svislé - schodolezy - stropní systémy - mobilní zvedáky - sprchovací židle.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Vodoinstalatérství, topenářství Zednictví

Lékárna U Zlatého lva. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva.

Nabízí: - standardní sortiment léčivých přípravků - vitamíny, potravinové doplňky - komplexní péče o chrup - péče o dítě - čaje - homeopatické přípravky - kosmetické přípravky antialergické, vlasová kosmetika - přípravy pro aktivní sportovce - přípravky užívané v enzymoterapii - měření krevního tlaku, hladiny krevního cukru a ...

Prodej: - zdravotnické potřeby a materiál.