Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Lékárna Na Náměstí. Maloobchod, prodej, E-shop, on-line lékárna: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - čaje - potravinové doplňky - kosmetika - zdravotní potřeby.

Firma se zabývá prodejem a distribucí zdravotnických potřeb a materiálu. Především pomůcky pro léčbu inkontinence a hemeroidů.

Kompletní domácí zdravotní péče Praha a okolí, středočeský kraj, královéhradecký kraj půjčovna zdravotních pomůcek. Hlídání nemocných dětí zdravotními sestrami

Velkoobchod: - hygienické potřeby - zdravotnický materiál. Výdejna zdravotnických potřeb: - inkontinence - hygiena

Distribuce spotřebního materiálu, přístrojů a nástrojů, operačních stolů, implantátů a zdravotnického materiálu.

Prodej a výdej - sluchadla - pomůcky pro nedoslýchavé ORL ordinace - zaměření na diagnostiku a korekci sluchových vad

Výroba: -buničina vata -hygienické potřeby vložky -papírenská výroba.

Sídlo. Sídlo: -distribuce elektřiny -obchodní činnost -obchod s pohledávkami -pronájem rekreačních objektů -zdravotní výroba. Provozovna severní čechy: MC Invest, a.s. U Nisy 178 463 31 Chrastava Tel. 482725559 Fax: 485143315 Kontaktní osoba: Danuše Husáková e-mail: elitexserv@mcinvest.cz Provozovna Praha: MC Invest, ...

Prodej léčiv a zdravotnických potřeb.

Výroba: - dětská šidítka (dudlíky), kousátka, chrastítka, kojenecké hračky - plasty pro domácnnost - kolíčky, pouzdra na mýdlo, zubní kartáčky - plastové kelímky s víčkem Všechny výrobky jsou atestované a schválené ITC Zlín a SZU Praha. Autodoprava osobní. Restaurace.

SINTEO dentální laserové a frézovací centrum se orientuje na výrobu přesných konstrukcí zubních náhrad z materiálů CoCr, ZrO2 a jiné. Také nabízí služby profesionální CAD modelace na základě přijatých sádrových modelů.

Lékárna. Výdejna léčiv: - Tršice 28, 78357 - telefon: 585957728.

Prodej spotřebního laboratorního materiálu

Dodávka - kanyl pro intenzivní péči a ORL - hlasové protézy a příslušenství zvlhčovačů a filtrů do dýchacích okruhů - infuzní pumpy pro malé objemy

Lékárna, e-shop: Prodej: -léčiva -vitamíny -doplňky stravy -zdravotnický materiál, lékárničky.

Opravy - ortopedická a standardní obuv Prodej - ortopedické vložky, srdíčka, klenby, podpatěnky Výroba - ortopedické vložky, srdíčka, klenby, podpatěnky, ...

Invalidé-potřeby, služby. Výroba zvukovodových sluchadel Anticer a ušních tvarovek, servis.

Prodej - magnetické náramky z leštěné oceli a mědi Prodej - titanové ortézy

Dodáváme zdravotnické pomůcky pro domácnosti i profesionály. Nabízíme tlakoměry Omron, masážní lůžka, kompenzační pomůcky a další zdravotnické potřeby.

Maloobchod, prodej: -léky (léčiva). Služby: -výdej léků na lékařský předpis pro veřejnost, široký výběr volně prodejných léčiv, dětské výživy, dentálních přípravků, kosmetiky, zdravotnického materiálu a zdravotní obuvi. Partnerská lékárna pro výrobky: WALMARK, GREEN-SWAN, VICHY, BIODERMA:

Prodej - manipulační technika Prodej - zdvihací technika E-shop - výrobky chráněné dílny (patchwork, pouzdra na notebooky, masážní stroje, přírosní kosmetika, ...)