Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Elektronické kompenzační pomůcky pro zrakově postižené. Kamerové lupy, počítače, ozvučené telefony.

Vývoj, výroba a prodej dentálních implantátů a souvisejících produktů pro regeneraci měkkých i tvrdých tkání v dutině ústní.

Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - potravinové a výživové doplňky - vitamínové a minerální přípravky - čaje - homeopatika - zdravotnický materiál - kosmetika - zdravotnická obuv - veterinária - k platbě můžete použít mimo jiné: Sodexo: Dárkový pass, Vital pass, Flexi pass Compliments-Accor-Services Cheque Dejeuner: Dárkový ...

Prodej: - kompenzační pomůcky pro handicapované.

Veterinární biopreparáty a léčiva. Veterinární přípravky, farmaceutika.

Výroba, prodej: Autotrakční lehátka: - prevence pro zdravé - léčení pro nemocné - blahodárné účinky na celý organismus - využití pro všechny věkové skupiny. Preventivní a léčebné využití při bolestech a onemocnění zad, páteře a pohybového systému. Autotrakční lehátka se velmi osvědčují jako levná, účinná a rychlá ...

Služby: - poradenství Prodej: - léčiva - zvláštní výživa - bylinné čaje - základní homeopatika - obvazový materiál - léčebná kosmetika - veterinární přípravky

Výroba zdravotnických pomůcek z plastů pro jednorázové použití (infúzní, transfúzní a dialysační sety; laboratorní pomůcky). Prodej školních a kancelářských potřeb, měřidel.

Firma KURADENTAL s.r.o. byla založena na základě zkušeností na trhu stomatologie a dobrých vztahů se společností KURARAY DENTAL v roce 2006. Naším cílem je seznámit širokou a to jak laickou tak odbornou veřejnost s novinkami v oblasti stomatologie, v jejímž oboru je společnost KURARAY DENTAL průkopníkem.

Výdej, prodej: -léky a zdravotnická technika na recepty

Prodej. - handbike - karbonová kola - invalidní vozíky - náhradní díly, doplňky.

Zdravotnické potřeby-prodej. Pomůcky pro tělesně postižené. Digitální přístroje. Zdravotní obuv.

Výroba, prodej: - zádové rehabilitační opěrky - sedací klíny.

Lékárna, prodej: - léky - farmaceutické výrobky.

Vývoj, výroba, montáž, prodej, oprava, servis: -pomůcky pro zrakově postižené -speciální software pro zrakově postižené.

Lékárna. -online prodej, e-shop, internetová lékárna -lékárenská péče včetně poradenství, úplný sortiment léků, široký sortiment volně prodejných léčiv a potravin zvláštní výživy -široký výběr bylinných čajů -základní homeopatika -obvazový materiál a pomůcky při inkontinenci -léčebná kosmetika -veterinární přípravky.