Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výroba: -ortéz (měkkých bandáží). -trupových ortéz. -protéz dolních, horních končetin.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - zdravotnický materiál - zdravotní a ortopedické pomůcky - homeopatika - veterinární přípravky, léky - léčebná kosmetika. Dodáváme: - spotřební materiál do ordinací lékařů.

Velkoobchod: - léčiva - zdravotnické potřeby.

Stomatologická laboratoř, výroba: - korunky a můstky - fixní a snímací náhrady - zubní náhrady.

Otehotnet.cz - největší specializovaný obchod, velkoobchod, dovozce, vývozce a e-shop s produkty pro podporu početí, otěhotnění.

Dovoz, import, distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej: -alkohol tester -náhradní hygienické náustky -detekční trubičky, detekčních trubiček alkoholu -testy na drogy -testy ze slin.

Opravy, údržba: -lékařské přístroje, nástroje -zdravotnické potřeby.

- Lékárna U nemocnice - Prodej farmaceutických výrobků - léky - zdravotnické potřeby - zdravotnické pomůcky

Zelená hvězda Cheb byla otevřena na jaře roku 2007 jako součást Centra Zelené hvězdy, kde se nachází kromě této prodejny i ordinace lékařů a lékárna. Těšíme se na vaši návštěvu se snahou maximálně uspokojit vaše požadavky. Rádi vás uvidíme. Služby Proškolený personál vám s výběrem zdravotnických prostředků vždy rád poradí a pomůže. Při ...

Výroba, prodej, servis: -naslouchací přístroje A § M, STARKEY.

Lékárna. Maloobchod, prodej, e-shop: - léky - léčiva - zdravotnický materiál.

Vývoj, výroba, distribuce, prodej: -prostředky a systémy pro oblast zdravého způsobu života.

Distribuce: - zdravotnické materiály: - brašna první pomoci - autolékárnička - lékárnička pro hromadnou přepravu osob - lékárnička pro motocykly - lékárnička pro nákladní automobily.

Maloobchod, prodej: -zdravotnické potřeby, pomůcky: -bandáže, ortézy, bederní pás, podpora kolene a kotníku -ortopedické pomůcky na horní i dolní končetiny, páteř -punčochy, vložky, podpatěnky, epitézy, cicatrex -antidekubitní matrace -kompresivní prádlo -vertikalizační pomůcky -ortopedická obuv.

Výrobce ortopedické obuvi. Obuv výroba: -ortopedická -pánská, dámská, dětská -individuálně zhotovená na základě poukazu odborného lékaře a podle míry. -obuv i pro samoplátce -utralehká jezdeckou obuv (konfekce i na zakázku) -60 vzorů a široké palety barev Ortopedické vložky: -speciální -dětské -individuální ...

Lékárna. pobočka Praha Lékárna Pod Vyšehradem Vratislavova 33/2 Praha 2 t. č. 224 920 765 lekarnapv@volny.cz

U Zlatého raka. Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva.

Prodej: - humánní a veterinární léky - homeopatická léčiva - vitamínové přípravky - zdravotnický materiál.

Výroba, prodej, servis, konzultace: - individuálně zhotovené ortopedicko-protetické pomůcky - ortopedická protetika. Nabízíme: - protézy horních a dolních končetin - ortézy horních a dolních končetin - dětské polohovací ortézy horních a dolních končetin - ortoprotézy - ortézy trupové - sedačky - vertikalizační stojany - ...

Prodej, e-shop: - samonahřívací sáčky - Thermo-vak.