Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva.

E-shop, elektronický obchod. Nabízíme: - zdravotnické potřeby - invalidní vozíky - polohovací lůžka - tlakoměry - glukometry - toaletní křesla a nástavce. Dále nabízíme: - bandáže, - kompresní punčochy - berle - hole - chodítka - lyžiny - madla - cvičební míče - zdravotní obuv - sedačky do vany.

Lékárna. Prodej, výdej, e-shop: -léky volně prodejné -homeopatika -doplňky stravy -léčebná kosmetika -čaje -dětský sortiment -veterinární přípravky.

Výroba: - ortopedických pomůcek, ortopedické pomůcky.

Výroba, velkoobchod : - autolékárny pro osobní, nákladní a ostatní motorová vozidla - autolékárny pro hromadné dopravní prostředky (autobus) - výměnné náplně pro autolékárny - motolékárny - nástěnné lékárny pro domácnost, provozovny a podniky - tažná automobilová lana, autolana - výstražný trojúhelník - autodoplňky Prodej: - ...

Zdravotnická prodejna. Zdravotní pomůcky: -individuální výroba protéz, ortéz, měkkých bandáží -výdej na poukaz, volný prodej -rehabilitační a kompenzační pomůcky -kompresivní punčochy, punčocháče -zdravotní obuv -ortopedické úpravy obuvi -obuv pro diabetiky -dětská zdravotní obuv -vložky do obuvi -hygiena do obuvi ...

Lékárna. Prodej, E-shop: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - vitamíny - kosmetika - zdravotní potřeby.

Lékárna. Prodej, E-shop: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - vitamíny - kosmetika - zdravotní potřeby.

Lékárna. Prodej: -léky, léčiva -zdravotnické potřeby

Lékárna U Černého orla. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva. -homeopatika. -zdravotní obuv.

Prodejna zdravotní obuvi a zdravotnických potřeb: - dětská zdravá obuv - zdravotní obuv pro dospělé - vložky do bot - oděvy pro zdravotníky a služby - lékařské nástroje - nástroje pro menikůru a pedikůru - kadeřnické nůžky - ortézy.

Nabídka domácí hospicové ošetřovatelské péče.Půjčovna polohovacích postelí, invalidních vozíků a kompenzačních pomůcek.

Výroba a prodej: - profesní ošacení pro recepce, restaurační zařízení, gastro, zdravotnické ošacení a zdravotnické pomůcky. - pomůcky pro tělesně postižené.

Prodej: - certifikované tlakoměry - zvlhčovače vzduchu - nutriční váhy - masážní přístroje - alkohol testery.

V programu NástrojeZdraví® společnost Blue step spol. s r.o. nabízí novou komplexní péči o člověka. Naším záměrem je přinášet vám produkty, které nejvíc odpovídají lidské přirozenosti, produkty, které nezanechávají žádné negativní stopy jak na zdraví lidí, tak na životním prostředí.

Zdravotní potřeby. Výroba, distribuce, prodej: - nestabilní plošiny - dynamické PC polštáře - kulové úseče - bederní opěrky. Technický servis suchých uhličitých koupelí. Prodej: - thermovak.

Prodej: -perličkové a vířivé masážní systémy -masážní a relaxační lehátka -mechanické masážní pomůcky -bylinné koupelové olejové přísady a soli -drtiče kuchyňských odpadů -internetový prodej.

Lékárna Sano. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - zdravotnické potřeby - zdravotnické pomůcky pro postižené - podpůrné léky - vitamíny a doplňky stravy.

Lékárna. Prodej: -farmaceutické přípravky -léky -doplňkový sortiment -zdrav.materiál

Výroba a prodej: - ortopedická obuv, vložky a zdravotní doplňky.

Pobočka. Zdravotnická prodejna. Maloobchod, prodej: -zdravotnické potřeby. -sprchové, vanové sedačky. -rehabilitační pomůcky. -toaletní židle.

Lékárna. Prodej farmaceutických výrobků.