Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Velkoobchod, prodej: - zdravotnické potřeby.

Služby: -zemědělské a obchodní družstvo. Výroba, montáž, servis: -rehabilitační pomůcky -madla pro postižené -chodítka -sedačky do van a sprch -vybavení koupelen -vybavení pro nemocnice, domovy důchodců, stacionáře.

Velkoobchod, distribuce: - zdravotnický a dentální materiál - léčiva.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva - farmaceutické přípravky.

Služby: -zubní laboratoř -prodej dentálního materiálu pro zubní laboratoře a ordinace.

Prodej a servis: - zdravotní a rehabilitační technika.

Distribuce, prodej: -léčiva -léky -homeopatika -zdravotnické potřeby. Služby: -daňové poradenství.

Dodávka, prodej: - vyhřívací polštářky - tepelný zdroj THERMO-VAK (bez použití elektroniky) - ohřívač rukou, ucha, ledvinový pás, polštář, ohřívací vložky do bot, maska na tvář, ohřívač krční páteře, aj.

Dodávání: -laboratorní pomůcky odběrových systémů -jednoúčelové materiály pro zdravotnická zařízení -transportní odběrová souprava pro mikrobiologii.

Vývoj, výroba, prodej: -titanové zubní implantáty -bikortikální šrouby -monoimplantáty -kostní šrouby -Ca10(PO4)6(OH)2 -Hydroxylapatit-Ca10(PO4)6(OH)2 s atelokolagenem v poměru 9:1.

Maloobchod, prodej: -farmaceutické přípravky -léky -léčiva.

Dodávka, montáž, servis, revize: - rozvody plynů: - mediciální - technické - laboratorní - redukční stanice plynných médií distribuovaných v tlakových láhvích. Vývoj, výroba, montáž, dodávka: - komponenty pro rozvody plynů - otočné a kyvné stativy na zákrokové sály, zdrojové mosty na operační sály, pevné stativy na zákrokové ...

Prodej, velkoobchod, distribuce: - léky, léčiva - léčivá kosmetika - zdravotnické přístroje - farmaceutické a ortopedické výrobky.

Pobočka. Distribuce zdravotních materiálů: - speciální a spotřební zdravotnické materiály.

Distribuce, zásobování dentálních ordinací, laboratoří a středisek: - stomatologický materiál - výplňové materiály - otiskové hmoty - dentální zdravotnické prostředky - laboratorní materiály - nástroje

Lékárna. Prodej, výdej: -léky, léčiva.

Zdravotní pomůcky: -výdej na poukazy, volný prodej -rehabilitační a kompenzační pomůcky -kompresivní punčochy, punčocháče -zdravotní obuv zn.Schooll -obvazový materiál -inhalátory -tonometry -ortézy -pomůcky pro diabetiky -vybavení ordinací -výbava pro mediky.

Vývoj, výroba, prodej, servis: -invalidní vozíky - rehabilitační pomůcky - vozíky pro tělesně postižené přizpůsobíme individuálním potřebám zákazníka

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - zdravotnický materiál.