Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - zdravotnický materiál.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - zdravotnické potřeby - rehabilitační potřeby - zdravotnické a rehabilitační pomůcky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky.

Výroba, oprava, úprava, prodej, poradenství: -ortopedická obuv -ortopedické vložky -výroba, aplikace vnitřního sandálu při amputaci nohy v metatarzech a výše nebo při zkrácení dolní končetiny -ortopedické úpravy standardní obuvi, zvýšené podešve, vystavění podešve -zabudování podélné, příčné klendby -zhotovení individuálních ...

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva - vitamíny - zdravotnické potřeby.

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -hromadně vyráběné léky -individuálně připravované léky -přípravky zubní hygieny -léčivé a dietetické přípravky -léčebné šampony a vlasové přípravky -vitamínové přípravky -homeopatika -zdravotnický materiál -široký výběr přírodní kosmetiky.

Lékárna. Prodej: - léky - léčiva - vitamíny - potravinové doplňky - výdej léků na lékařský předpis.

Výroba, prodej, výzkum, vývoj: -zdravotnické prostředky Metea® (cévní protézy) -speciální pletařské výrobky (obvazové textilie) -bakteriologické filtry -chirurgické síťky -prádlo pro onkologické pacienty -ochrané návleky na pahýly.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - zdravotní potřeby.

Zdravotnická a rehabilitační technika. Prodej, výroba, montáž, servis, oprava: -elektrické vozíky -prostředky zdravotnické techniky. Vybavení pro: -domovy důchodců -ústavy sociální péče -nemocnice. Zařízení: -lůžková oddělení -rehabilitace -koupelny atd. Pomůcky pro zdravotně postižené: -vozíky mechanické a elektrické -fixační ...

Výroba, prodej: - Protetické pomůcky pro tělesně postižené spoluobčany na míru dle individuálně odebraných měrných podkladů. - Protézy po amputaci horních končetin - Protézy po amputaci dolních končetin - Ortézy dolních a horních končetin - Ortézy z pevných materiálů nebo s pevnou výztuhou - Elastické a sportovní bandáže - Opravy a ...

Výroba, dodávka: -rtuť HG. Prodej: -dentální materiály -slitiny vzácných kovů.

Lékárna. Prodej, maloobchod: - léky, l éčiva - výdej léků na repecepty (předpis) - kojenecká a zdravá výživa - čaje, vitamíny.

Výroba: - zdravotnické kompenzační pomůcky.

Lékárna. prodej, výdej: -léky -vitamíny -potravinové doplňky

Výdej a příprava léků a léčivých přípravků na recept i bez receptu.

Prodej, dodávka: -lékařské a dentální materiály do zubních ordinací a laboratoří.