Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Export - import zdravotní technika. Sortiment: - nosní sprej proti chrápání Ronfnyl. - frei öl hypoalergenní kosmetika z lékárny - tělový olej proti těhotenským striím - výživný denní krém i regenerační noční krém - vsoft Creme Fluid tělové mléko - hydratační krém - Afrodor 2000 sexuální tonikum pro muže (1, 2) i ženy (4). - ...

Prodej: - zdravotnické potřeby MEDICA.

Výroba ortopedickoprotetických pomůcek: - stehenní a bércové protézy - protézy horních končetin - ortézy trupové a končetinové - ortopedická obuv - epitézy - ortopedické vložky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - farmaceutické přípravky - léky.

Lékárna. Prodej: - léky - farmaceutické zboží.

Lékárna: - kompletní lékárenský sortiment - homeopatie - veterinární léčiva - zdravotnický materiál.

Lékárna: - kompletní lékárenský sortiment - homeopatie - veterinární léčiva - zdravotnický materiál. Pobočka: - Dr. E. Beneše 103/28, Bruntál, tel. 554 712 241 - Jiráskova 106, Horní Benešov, tel554 748 070.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej zdravotnické techniky: - Sterilizace: - autoklávy přehled - skříňové autoklávy T MAX - stolní velkoobjemové rychlosterilizátory - dezinfekční myčky - EKG přístroje šestikanálové a dvanáctikanálové s měřením i s možnou interpretací v provedení bez nebo s displejem - ...

Nabídka léků a zdravotnického zařízení.

Výroba, prodej: - implantabilní technika - lékařská technika - kardiostimulátory, elektrody. Oprava: - zdravotnická technika.

Distribuce: - dentální nástroje, materiály, potřeby, pomůcky - stomatologické nástroje. Záruční i pozáruční servis. Odborná stomatologická školení.

Výroba: -ortopedické pomůcky a komponenty pro technickou protetiku. Aplikace, prodej, výroba, opravy: -protézy -trupových, končetinových ortéz -bandáže -sportovní ortézy.

Lékárna. Výdej, prodej: -léky na recepty -léky za hotové peníze -zdravotnické potřeby apod.

Výroba, prodej: - lékárenská kosmetika - zdravotnické prostředky - doplňky stravy. Přípravky na ochranu před sluncem: - ALTERMED SUN - ALTERMED PANTHENOL Výrobky určené pro děti: - ALTERMED BABY. Dermokosmetická řada: - ALTERMED PHASE apod. Další produkty: - kloubní program - péče o vlasy - intimní péče pro ženy - ...

Výdej, prodej: - léky - parafarmaceutika - homeopatika - dermatokosmetika - dětská kosmetika - dětská výživy - diabetická obuv - zdravotnické prostředky. Měření: - krevní tlak - tělesný tuku. Poradenství.

Velkoobchod, nákup, prodej, distribuce: -léčiva -zdravotnický materiál.

Distribuce: -zdravotnický materiál -dezinfekční a čistící prostředky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - zdravotnické potřeby.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - zdravotnické potřeby.