Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Prodej komunikační a kompenzační pomůcky pro neslyšící a nedoslýchavé.

Provozovatel lékáren Brno, Hradec Králové, Zlín, Valašské Meziříčí, centrála. Nákup, prodej, skladování, výdej, rozvoz, poradenství: -léky, léčiva veškerý volně prodejný sortiment -léčivé přípravky, medikamenty, léčivé látky -zdravotní technika, zdravotnický materiál -obvazy, rukavice, šití, chirurgické nástroje, desinfekce, hygiena, ...

Distribuce, prodej: -spotřební zdravotnický materiál -chirurgické nástroje -chirurgický šicí materiál -injekční technika -dentální materiál -obvazový materiál -chirurgické rukavice -laboratorní sklo.

Servisní a obchodní služby pro zdravotnictví, lékařské nástroje, přístroje. Prodej, obchod: -spotřební materiál pro anesteziologii, respirační terapii, odsávání, infúzi a pro péči o dlouhodobě ležící pacienty -VF elektrochirurgické přístroje ALASTOM.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - léčebné pomůcky - vitamíny - zdravotní kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Prodej - zdravotnické prostředky - dýchací technika pro hasiče.

Prodej zdravotnické potřeby: - lékárničky - jednorázová prostěradla - izotermické fólie - obvazy kapesní, uhlíkové - rescue sety.

Distribuce, prodej, e-shop: - rašelinové produkty pro domácí použití - rašelinové termofory (klasické, ledvinové, krční) rašelinové koupele, sprchové gely, tělová mléka, mýdla, denní a noční krémy, pleťové masky.

Výroba, dodávka: - kvalitní skleněné mikromanipulační nástroje pro mikro- manipulační techniky in vitro oplození jako je ICSI - intracytoplazmatická spermiová injekce, asistovaný hatching, biopsie a denuding.

Prodej: - zdravotnické potřeby a materiál.

Nákup, skladování, prodej: -zdravotnické prostředky, pomůcky a potřeby, zdravotní obuv, kosmetika, volně prodejné léčivé přípravky a masti.

Sídlo. Sídlo: -distribuce elektřiny -obchodní činnost -obchod s pohledávkami -pronájem rekreačních objektů -zdravotní výroba. Provozovna severní čechy: MC Invest, a.s. U Nisy 178 463 31 Chrastava Tel. 482725559 Fax: 485143315 Kontaktní osoba: Danuše Husáková e-mail: elitexserv@mcinvest.cz Provozovna Praha: MC Invest, ...

SINTEO dentální laserové a frézovací centrum se orientuje na výrobu přesných konstrukcí zubních náhrad z materiálů CoCr, ZrO2 a jiné. Také nabízí služby profesionální CAD modelace na základě přijatých sádrových modelů.

Lékárna, e-shop: Prodej: -léčiva -vitamíny -doplňky stravy -zdravotnický materiál, lékárničky.

Prodej: - individuální trupové ortézy - kolenní ortézy - ortopedické vložky - veškeré pomůcky pro pohybové ústrojí pacienta.

Maloobchod, e-shop: -léky, léčiva -síť lékáren -zdravotnické potřeby -homeopatika.