Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
Jste z Brna a hledáte profesionály, kteří se postarají o váš zrak? Potom se neváhejte obrátit na Oční kliniku Oftal. Poskytujeme širokou škálu služeb pro děti, dospělé i seniory. Provádíme laserové operace očí, operace šedého zákalu i operace patřící do estetické medicíny. Disponujeme moderním a vysoce kvalitním přístrojovým vybavením
Oftal oční klinika s.r.o. - profesionální oční péče
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výroba, prodej: -ortopedická protetika: -protézy pro horní a dolní končetiny -ortézy pro horní a dolní končetiny -polohovací dlahy -trupové ortézy -vložky ortopedické, individuální -obuv ortopedická, individuální. Prodej, opravy: -invalidní vozíky.

Reflexologická kamenná deska (pro léčbu a prevenci plochých nohou) Antibakteriální funkční prádlo Koloidní stříbro

Lékárna. Distribuce ortopedických pomůcek značky Handicap. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva, vitamíny -čaje -kojenecká výživa -zdravotní kosmetika.

Maloobchod, e-shop: -léky, léčiva -síť lékáren -zdravotnické potřeby -homeopatika.

Leasing. Výroba, opravy: -lékařské přístroje a nástroje -zdravotnické potřeby, materiál. Prodej: -zdravotnický materiál: -pro ORDINACE: -otiskovací hmoty, amalgámy, kompozita, adheziva, leptadla, cementy, provizoria a rebase, pomůcky pro výplně, bělení, endodoncie, anestezie, chirurgie, RTG, profilaxe, dezinfekce, sterilizace, ...

Lékárna. Prodej, výdej: -léky, léčiva -vitamíny, minerály -čaje, fytofarmaka -potravinové doplňky -zdravotní materiál -léčebná kosmetika -sortiment pro děti a maminky -veterinární léčiva -homeopatika.

Lékárna. Prodej, výdej: -léky, léčiva -vitamíny, minerály -čaje, fytofarmaka -potravinové doplňky -zdravotní materiál -léčebná kosmetika -sortiment pro děti a maminky -veterinární léčiva -homeopatika.

Dodávka: - jednorázový zdravotnický materiál rukavice, kanyly.

Lékárna. Prodej: -léky, léčiva, vitamíny -čaje, kojenecká výživa -zdravotní obuv.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva, vitamíny -výdej na recepty (na předpis) -homeopatika, léčivé a hojivé rostliny -čaje -kosmetika VICHY -zdravotní obuvi -zdravotnický materiál, potřeby -monitorování krevního tlaku.

Maloobchod, prodej: -zdravotnické potřeby, pomůcky: -bandáže, ortézy, bederní pás, podpora kolene a kotníku -ortopedické pomůcky na horní i dolní končetiny, páteř -punčochy, vložky, podpatěnky, epitézy, cicatrex -antidekubitní matrace -kompresivní prádlo -vertikalizační pomůcky -ortopedická obuv.

Maloobchodní prodej: -ortézy -inkontinenční pomůcky -kompresní punčochy -obvazový materiál Prodej, e-shop: -spotřební materiál pro veškerá odvětví zdravotnictví a veterinu.

Výroba a prodej: - profesní ošacení pro recepce, restaurační zařízení, gastro, zdravotnické ošacení a zdravotnické pomůcky. - pomůcky pro tělesně postižené.

Velkoobchod, distribuce, prodej: -dentální výrobky: -pomůcky ústní hygieny -profylaxe -pro bělení zubů. Maloobchod, prodej: -Interspar, Zlín-Prštné, Náves 671 tel.:731413295. -Profimed Profesionální péče OSC Olomouc City, Pražská 255/41 tel.:737200228

Odborně školený personál: -homeopatie Prodej, maloobchod: -léky na lékařský předpis i volný prodej -homeopatika -léčivé byliny -kojenecká výživa -zdravotní obuv -rehabilitační, ortopedické pomůcky

Lékárna. Prodej, maloobchod: - léky, l éčiva - výdej léků na repecepty (předpis) - kojenecká a zdravá výživa - čaje, vitamíny.

Lékárna. Prodej, maloobchod: - léky - léčiva.

Lékárna. Prodej: -léky, léčiva -ortopedická obuv -čaje -zdravotní kosmetika -kojenecká výživa, nádobí, potřeby.

Výroba: - textilní zboží - zdravotnické prostředky - kremické, porcelánové a sádrové výrobky. Maloobchod, prodej: - skříňkové zámky. Práce: - autodoprava - zemní - výkopové.

ŠANCE družstvo handicapovaných. Výdej a prodej: -zdravotní, kompenzační a rehabilitační pomůcky -kancelářské potřeby -papírenské zboží, drogerie, čisticí prostředky.

ŠANCE družstvo handicapovaných. Výdej a prodej: -zdravotní, kompenzační a rehabilitační pomůcky -kancelářské potřeby -papírenské zboží, drogerie, čisticí prostředky.

Služby: -klasické a léčebné masáže,masérské -solárium -relaxační koupele: -perličkové,hydromasážní,mikromasážní kosmetické -myostimulátor na zpevnění břicha, boků,nohou -zábaly po koupeli a masáži.