Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Chovatelská stanice rodinného typu. Chov loveckých psů plemene Maďarský ohař (Vizsla) a Parson Russell Terier. Výcvik loveckých psů.

Distribuce průmyslových hnojiv, stimulátorů růstu rostlin a pesticidů pro zemědělské podniky a zahrádkáře zajišťuje pro tuzemský trh i zahraničí společnost FERTISTAV CZ a.s. V nabídce naleznete širokou škálu hnojiv upravených pro dosažení maximálního výnosu konkrétních plodin, herbicidy, fungicidy, insekticidy, moluskocidy, mořidla a ...

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou.

Svozu bioodpadů, rostlinná výroba a agroslužby. Prodej strojů, náhradních dílů i zajištěním následného servisu.

Poskytujeme: - jezdecké kroužky a pony škola - příměstské tábory - volnočasový kulturní areál -prostory k pronájmu - oslavy -oslava narozenin pro děti. Ustájení koní: -pastevní ustájení -stájové ustájení -další služby. Pro firmy: -pronájem společenských prostor a kuchyně -společenský salonek pro 30 osob včetně vybavené ...

Ekozemědělec. Drůbeží ekofarma. Prodej: - biovejce - bioslepice - hovězí maso.

Služby: Ranch Black Rose -koně -ranč -projížďka, vyjížďka na koních.

Velkoobchod květin: - řezané květiny - hrnkové květiny - substráty - hnojiva - stuhy, obaly, doplňky, keramika. Květinová dekorace a vazby květin pro všechny příležitosti.

Zahradnické služby Zahry Vás jistě překvapí svojí přívětivou cennou a perfektní kvalitou odvedené práce. Zahradnické služby po celé České Republice.

Zemědělství: -chov zvířat -produkty -plodiny -agrostroje.

EKOFARMA KOFA - kozí farma - výroba sýra - statek ve venkovském barokním stylu.

Lesni činnost. Rekultivace a údržba zeleně.

soukromý zemědělec pěstující jablka odrůd, Topaz, Rubinola, Gala, Bohemia, Najdared, Red Cap, Jonagold a Ametyst. Dále se zabívám pěstováním obilnin a českého potravinářského máku.

Provozování zemědělské výroby Řeznictví a uzenářství Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod

Zabýváme se šlechtěním a chovem skotu. Chováme plemenné býky a pořádáme aukce býků a masných plemen. Nabízíme chovatelské potřeby.

Chov, prodej: - vodní drůbež: - husa bílá - kachna pekingská - bílá brojlerová kachna - mulard - hybrid kachny pižmové a pekingské - kachna divoká pro myslivce a drobné chovatele. Objednávkový prodej v určitých termínech: - kuřice, krůty před snáškou - brojlerová kuřata, brojlerové perličky.

Chov, prodej: - prodej živých ryb a vodní drůbeže.

Služby: - těžba dříví harvestorovou technologií - přibližování dřeva vyvážecí soupravou - přibližování dřeva UKT - ruční těžba dřeva - servis lesní techniky - pěstební činnost - poradenská činnost - služby vlastníkům lesa

Zemní a výkopové práce pásovým bagrem Komatsu + zemědělské služby.

Zemní, zahradnické práce, bourací a demoliční práce, lesnické práce, výškové práce a zápůjčka plošiny pro práci ve výšce, technické služby.

Jsem malé zahradnictví, kde se specializuji na pěstování skalniček - trvalek. Jak nízkých tak vysokých. Vše pěstuji sama od semínek, řízkováním, dělením apod. Vše bez skleníků, celou zimu venku bez přikrytí.Všechny kytičky pro Vás pěstuji v šumavském podhůří, v obci Zvotoky v nadmořské výšce 513 m.n.m. Zvotoky se nachází v okrese ...

Velkoobchod, prodej - prodej vánočních stromků - prodej vzrostlých stromů. Činnost - pěstební práce. Další kontakt na prodejnu - tel. 773 683 712.

Rodinná stáj: - ustájení koní - vyjížďky na koních.

Zemědělská společnost AG - PRODUKT a.s. se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. Naší specializací je chov skotu s produkcí mléka a masa. Pěstujeme obiloviny, kukuřici, řepku i pícniny. Dále provozujeme nákladní autodopravu, zakázkové truhlářství a v sezoně prodáváme brambory, obilí. Sídlíme v obci Šťáhlavy, okres Plzeň-město. Rostlinná ...