Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Distribuce, prodej - polní zelenina - brambory - cibule - obiloviny. Člen skupiny ZVO Group.

Zemědělská výroba: - zelenina - zeleninová sadba.

Služby - soukromé rybaření - rybolov - soukromý rybářský revír Rybník Domousnice.

Prodej: - krmiva - šroty pro telata - minerály pro skot. Výkup kovů: - tel.: 605 995 440

Zahradnictví - služby pro rodinné zahrady, městskou zeleň - rostliny, stromy, živé ploty. Služby - návrhy zahrad - realizace a výsadba zeleně.

Dovoz, prodej, e-shop - doplňková výživa pro koně.

Služby - návrhy a realizace zahrad - stavba okrasných a koupacíxch jezírek - údržba trávníků. Prodej - keře, stromy, jehličnany, dřeviny.

Chovatelská stanice - chov Anatolského pasteveckého psa.

Činnost: - chov a prodej dravců pro sokolnictví

Chov a prodej zvířat: - želvy - plazi - ptáci - ještěři, gekoni E-shop: - chovatelské potřeby - teraristika

Chovatelská stanice BENNABET - chov německých dog.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

Zemědělská činnost. Rostlinná a živočišná výroba.

Činnost: - návrh, realizace, údržba zahrad - kácení stromů, frézování pařezů. Zahradnictví: - krasné stromy, jahličnany - trvalky.

Dodávka: - genetický materiál skotu - krmné směsi Techmix - plemenářství.

Zemědělské obchodní družstvo Mrákov se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. Pěstujeme řepku, pšenici, kukuřici a také mák. V živočišné výrobě se specializujeme na chov dojných krav, telat, jalovic a hovězího žíru. V současné době naše družstvo hospodaří na 2 470 ha zemědělské půdy. Zemědělské družstvo: - rostlinná, živočišná ...

Paní Emilie Vítková se zabývá chovem ovcí a prodejem výrobků z ovčí vlny. V našem e-shopu si můžete pohodlně vybrat pánské, dámské či dětské vlněné ponožky, podkoleny, návleky nebo také ovčí kožešiny. Výrobky z ovčí vlny jsou vysoce hřejivé, mají výborné izolační vlastnosti a pohlcují tělesné pachy. Výroba, prodej, e-shop: - výrobky z ovčí ...

Lesnické práce: - těžba, přibližování dřeva - vyvážení, drcení klestu - prořezávky.

Výroba, prodej: - krmné doplňky - fytogenní krmná aditiva.

E-shop: - chovatelské potřeby - krmiva

Zahradnické práce: -návrhy a tvorba: zahrady, parky, jezírka, vodoteče -ošetřování, údržba a kácení: zeleň, stromy -rekultivace trávníků.

Zahrada Klešice. Prodej - okrasné dřeviny a byliny. Činnost - projekce a realizace zahrad - údržba veřejné zeleně, sekání travnatých ploch.