Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Služby: - nákup a prodej jateční i chovný skot a prasata

Stavební činnost - zemní práce. Nákladní dorava - přeprava odpadu, zemědělských komodit, sypkých hmot. Rostlinná výroba - pěstování ploditn: řepka, pšenice, ječmen, hrách. Živočišná výroba - chov skotu a prasat.

Prodej - prasata - selata - skot Prodej - ječmen - pšenice - oves - šroty

Prodej, e-shop: - krmiva, vitamíny pro papoušky - vitamíny pro holuby, drůbež, králíky. Výroba, prodej, e-shop: - kroužky pro exotické ptactvo, holuby, drůbež (hliník, nerez).

Služby: - lesnictví - těžba dřeva - myslivost

Chov včel, výroba: - med - včelí produkty.

Služby - správa lesů - oceňování lesů - lesní hospodářská evidence - hospodářská úprava lesů.

Služby - správa lesů a majetku. Provozovna - adresa: Obora 171, 263 01 Dobříš - tel. 318 521 180

BIODVŮR - bio farma - pěstování a prodej brambor, pšenice, špaldy a žita.

Prodej průmyslových hnojiv a pesticidů, uhlí a nafty. Výživa a ochrana rostlin, rozmetávání organických hnojiv, provádění oprav zemědělských strojů.

Distribuce produktů evropských a amerických značek v ČR - potravinářské výrobky - krmivo - výrobky pro péči o zdraví a krásu.

Jízdárna Naděje: -jízda na koních -výcvik jezdců(začátečníků i pokročilých) -týdenní pobytové kursy, ubytování v penzionu nebo hotelu -turistika v sedle po Českém ráji -hipoterapie pod lékařským dohledem -výcvik a ustájení koní -zprostředkování prodeje koní.

Firma Ludvík Lexa se v rámci své podnikatelské činnosti zaměřuje na výrobu a zpracování zemědělských produktů. Mezi stěžejní práce firmy patří zejména chov a prodej krůt a také prasat. Dále nabízíme prodej obilí, brambor a sena. Sídlíme na adrese Chotíkovská 218/27, Plzeň - Malesice. Služby: - soukromý zemědělec - rostlinná a živočišná ...

Zemědělec, pěstování, prodej: - brambory, cibule, zelí - jablka, hrušky, švestky.

-Zemědělská prvovýroba -Silniční motorová doprava nákladní -Ošetřování rostlin, roslinných produktů, objektů a půdy proti škodlivým organismům -Přípravky na ochranu rostlin

Chovatelská stanice MERANO BOHEMIA: - Staffordshire Bull Terrier - Stafordširský bulteriér.

Výkup, prodej: - zemědělské komodity - hnojiva - osiva Služby: - úprava, čistění, sušení a skladování zemědělských komodit - zemědělské práce - nakládání a doprava zemědělských komodit - pronájem venkovních ploch a nebytových prostor

Služby: - soukromý rybářský revír - rybařaní, rybolov pro děti i dospělé - půjčovna rybářského vybavení - ubytování - restaurace - půjčovna rybářského vybavení

Psí škola. Výchova a výcvik: -všechna plemena psů dle požadavků majitele. Školení: -provádí účastník nejvyšších soutěží vyškolen jako instruktor psovodů. Realizace: -zkoušky. Chovná stanice dobrmanů.

Plemenářské služby pro chovatele skotu, koní, hospodářských zvířat: - reprodukce, inseminace.

Soukromý zemědělec a rolník Petr Rubeš se soustředí na rostlinnou výrobu, konkrétně na pěstováním ovoce a zeleniny. Mezi naše hlavní plodiny patří konzumní brambory a jahody. Naleznete nás ve městě Lysá nad Labem. Rostlinná výroba, pěstování: - konzumní brambory - jahody. Pokud hledáte kvalitního dodavatele brambor a jahod, neváhejte ...

Lesnictví - pěstební činnost - těžební činnost. Prodej štípaného palivového dřevo.