Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Služby: -výcvik psů -ubytování psů (psí hotel, pro psy) 150, - Kč/den -celoroční provoz -individuální lekce a konzultace ohledně výcviku -prodej krmiva.

Ucelený a jedinečný systém poradenství, služeb a výrobků, kterým pomáháme našim partnerům řešit zdravotní stav zvířat, zvyšovat mléčnou užitkovost, hygienu a další situace, které mohou v chovu mléčného skotu nastat.

Ranč Beraní ráj chov ovcí, prodej plemenných ovcí romanovská ovce (Romanov sheep) a clun forest. Chov koní - irský cob (irish cob)

Obnova a výchova lesních porostů - kompletní péče o lesní porosty: - obnova lesa - výroba dřevěných oplocenek - ochrana MLP

Zemní a stavební práce pro města i občany. Práci provádíme za použití vlastní mechanizace. Zemní a demoliční práce Chodníky, komunikace a mosty Vodohospodářské stavby Výstavba inženýrských sítí Sportoviště a kurty Projektová činnost, inženýring Rekonstrukce objektů a budov Provádění zimní údržby

Výkup, prodej, obchod: - zemědělské komodity - surové rostlinné oleje, rafinované rostlinné oleje - slunečnicové semeno - řepkové semeno - obiloviny v krmné i potravinářské kvalitě - mák - hořčice žlutá - lněné semeno - řepkový šrot extrahovaný - sojový šrot - řepkové výlisky (pokrutiny) - slunečnicový šrot

Nákupu, prodeje, správa, obhospodařování: - zemědělská půda - lesní celky, lesy.

Lesnictví. Dřevařská prvovýroba. Těžba: -dřevo, kulatina. Práce: -pěstební v lesnictví -pěstování lesa.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost

Lesnictví. Těžba dřeva. Prodej: - dřevo.

Dřevařská pila Výroba, prodej - brikety z biomasy určené pro spalování v kamnech a kotlích v domácnostech - štípané palivové dřevo Údržby a opravy - rybníky Zámek Pěstování - lesnické práce - myslivost Chov - ryby Kapr Obecný Zemědělská činnost - rostlinná výroba-pěstování - řepa - obiloviny

Zemědělské družstvo: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Obchod se zvířaty určenými pro zájmové chovy. Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů. Podestýlka a stelivo - bez barviv a chemických přípravků, má optimální nedráždící PH. Prodej doplňkových produktů.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej - tuhá paliva: - mosteckého i ledvického uhlí - kostka, ořech - německé brikety. Oprava, servis: - nákladní vozidla a zemědělská technika. Služby v zemědělství: - posklizňová úprava - skladování.

Společnost LOVELA Terezín s.r.o.vznikla roku 1995. Zabýváme se prodejem a výrobou hnojiv, přípravků na ochranu rostlin a biocidů. Naleznete u nás široký sortiment výrobků: FUNGICIDY: proti houbovýn chorobám - Acrobat MZ WG - Aliette 80WG - Discus - Delan 700 WDG - Dithane DG Neotec - Horizon 250EW - Champion 50 WP - Infinito - ...

Těžba dřeva: - přibližování dřeva lanovkami - přibližování vyvážecími soupravami - přibližování UKT a LKT

Činnost: - obchod s komoditami (obilniny, oleje a sušené mléko) Služby: - provoz dražební internetový portál

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Internetový obchod, e-shop: - jezdecké potřeby - sedla, ohlávky, čabraky - western kalhoty, klobouky.

Šlechtění a množení vyšších stupňů obilovin a technických plodin se zaměřením na: - bob, peluška, ozimá vikev, jetel, hrách a ozimý ječmen oves a ozimé žito hrách, ozimý ječmen a oves ozimá a jarní pšenice a jarní ječmenem osiva a sádí.

Prodej, e-shop: - krmivo pro domácí zvířata v biokvalitě - biokrmivo pro psy a kočky - farmářské ekologické krmivo pro hlodavce, ptáky a terarijní zvířata

Správa, údržba: - lesy - lesní majetek paní Sonji I. Bata. Údržba: - vlastní budovy a lesní cesty. Služby v oblasti myslivosti a lesnictví. Tři lovecké revíry - honitby. Lesní výroba: - pěstební činnost - výsadba stromů, obnova porostů - těžební činnost - přibližování dříví, odvoz dřeva . Výkup: - dřevo, dříví.

Soudní znalec PRO lesnictví Lesnické poradenství

Vývoj, výroba, distribuci - přírodní suplementy (nutraceutika) - veterinární přípravky a krmiva - výživa pohybového aparátu - potravinové doplňky.

Přední producent ryb v rámci celé ČR. Rybníkářství, rybářské práce: -zpracování návrhů zarybňovacích plánů a výpočet krmných dávek -odsávání bahnitých nánosů ze dna rybníků a toků plovoucím sacím bagrem -poradenská a konzultační činnost v rybářství, chovu ryb a ochraně vod -silniční nákladní doprava, přeprava ryb -zpracování ...