Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zpracování a prodej - produkty rostlinné výroby

Výroba reklamních stojanů a medií POS z dřeva a kovu. Pěstování a prodej zeleniny, specializace na česnek paličák a Vlašský ořech.

Podniková prodejna - pálenky, likéry, medoviny, cider, mošty a med, - sortiment Agnes produktů - tel. 604 700 703, 730 193 362 Palírna, pálenice, moštárna - ovocný lihovar - pěstitelské pálení - příjem ovoce pro pěstitelské pálení - služby moštování - výkup ovoce - tel. 604 211 088. Včelařství - chov včel - výroba ...

Zemědělská výroba. Rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - brambory sadbové, konzumní, průmyslové (na škrob) - plemenné prasničky, kanečci (bílý ušlechtilý) - prodej prasat žír - jatečná prasata a skot. Setí, sázení, sklízení, sklizeň: - kukuřice - brambory. Servis, oprava: - traktory - zemědělská technika.

Prodej - Alginit přírodní pomocná půdní látka, přírodní ekologická surovina.

Dovozce krmiva BARDOG pro Evropskou Unii. E-shop s kvalitním krmivem - hypoalergenní, prémiové krmivo pro psy, štěnata, kočky. Poštovné nad 25 € zadarmo. Velkoobchod, prodej: - krmivo pro psy Bardog - prémiová i super prémiová řada - pamlsky, konzervy - krmivo pro kočky.

Dovoz - sazenice květin pro skleníkové a venkovní pěstování.

Pěstování zeleniny: - brambory, celer, cibule, mrkev, petržel, zelí a další.

Bedýnky z Polabí. Prodej - zelenina od farmářů - bedýnky zeleniny o váze cca 3-5kg.

Služby - nákup a prodej zemědělských komodit - obilí, technické plodiny.

Zemědělská výroba, prodej - zelenina, salát, cibule - květiny.

Zahradní centrum, prodej, e-shop - rostliny, okrasné keře, živé ploty - túje, buxus, jalovec a další.

Výroba, velkoobchodní, maloobchodní prodej, dodávka: - bakterie a enzymy - biopřípravky pro čištění žump, septiků, domovních i průmyslových čistíren, odpadních vod a odpadů - urychlovače kompostů - zúrodňovače půdy - bakterie pro čištění akvárií, jezírek, rybníků, enzymy na zápach, plísně, skvrny - přípravky pro rozklad a likvidace ...

Pěstování: - jablka Jablečené sady. Výroba: - mošt

Lesní školkařství - lesní školka - pěstování sazenic lesních dřevin - pěstování vánočních stromků. Provozovna - adresa: Celní ulice, 463 65 Nové Město pod Smrkem

Služby - sklizeň kukuřice, obilí - konzervace krmiv - doprava v zemědělství - rozmetání statkových hnojiv, hnojení formou aplikace kejdy, digestátu a fugátu - lisování a svoz balíků slámy.

Služby: - těžba a zpracování dřeva - pěstební činnost

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Pěstitelské pálení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zpracování dřeva, výroba ...

Ekofarma, chov: - krávy - ovce - kuřata - husy - kachny - ovocný sad - včelín, včely Ubytování: - chalupa Javorná - penzion Stará Vápenka

Chovatelská stanice: - Belgický ovčák Služby: - výcvik sportovních a služebních psů

Prodej - sušené a mražené krmivo pro akvarijní ryby.

Činnost: - chovatelská stanice plemeno Basenji Služby: - pronájem chalupy