Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Výroba, prodej: -osivo -sadba. Obiloviny, luskoviny, kukuřice, olejniny, okopaniny, pícniny.

Obchodní zastoupení. Výkup, nákup, prodej, export, import: -osivo a sadba: -obilniny -luskoviny -olejniny -pícniny a trávy -kukuřice -brambory Poradenská činnost -výběry odrůd -technologie pěstování -výběry a aplikace pesticidů, pesticidy.

Velkoobchod, prodej: - osiva a zemědělské komodity

Představte si místo, kde se příroda snoubí s dobrodružstvím a kde každý den je novým příběhem. Vítejte na Ranch Nevada, kde se tradice setkává s moderní zábavou a kde každý návštěvník stává se součástí naší rodiny. Ranch Nevada je nejenom ranč, ale domov pro širokou škálu zvířat od koní až po lamy a kozičky. Od roku 1997 jsme se stali oblíbeným ...

Představte si místo, kde se každý den setkáváte s pestrostí barev a radostným švitořením. Papouščí zoologická zahrada v Bošovicích je právě takovým místem! Tato jedinečná zoologická zahrada se specializuje na chov exotických papoušků, kde každý návštěvník může obdivovat jejich krásu a učit se o jejich zajímavém chování. V současné době je možné ...

Zemědělská činnost: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Autodoprava: -nákladní doprava vnitrostátní. Výroba, autoopravna, servis: -zemědělské stroje -lesnické stroje.

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen

Služby - autobusová doprava - nákladní přeprava vnitrostátní i mezinárodní. Prodej pneumatik - nové pneu na osobní, nákladní vozy a traktory. Zemědělské služby - kombajnová sklizeň.

Pěstování plodin jiných než trvalých Živočišná výroba Lesní hospodářství a jiné činnosti v oblasti lesnictví

Prodáváme kvalitní krmiva pro zvířata. E-shop a kamenná prodejna s krmivem pro hospodářská zvířata, domácí mazlíčky: - vodní želvy - jezírkové ryby - králíky a malé hlodavce - ptáky, exotické ptactvo - koně - ovce, kozy - psi, kočky - obiloviny a luštěniny pro hospodářská zvířata - doplňková krmiva pro hospodářská zvířata ...

Zemní a výkopové práce. Zemědělská činnost. Prodej plodin - brambory, okurky, dýně.

Výroba, zpracování, prodej: -ekologická hnojiva -průmyslový kompost.

Firma LesArbo provádí lesnické a arboristické práce. Ořez dřevin, kácení dřevin na hůře přístupných místech v obcích, městech.

Bened - projekce, realizace a údržba zeleně Dolany Zahrady: - realizace zahrad. Návrhy a instalace: - automatické závlahové systémy. Výstavba: - okrasná jezírka a koupací jezera. Zahradní centrum, prodej: - okrasné dřeviny.

Naše ovocná školka se nachází v okrese Litoměřice a na českém trhu má téměř 50 letou tradici. Naší hlavní činností je převážně pěstování a prodej ovocných ale i ovocno-okrasných stromků, včetně drobného ovoce jako je angrešt, rybíz, maliny, ostružiny, malino-ostružiny, borůvky, vinná réva, amelanchier, rakytník ale třeba i keřové či stromkové ...

Pěstování plodin jiných než trvalých Živočišná výroba Podpůrné činnosti pro lesnictví

-Poskytování technických služeb

LENEDO FOREST s.r.o. rodinná společnost, která se specializuje na poskytování komplexních služeb v oblasti lesnictví. Naše sídlo se nachází v malebném městečku Velká Bíteš - Janovice, kde máme kořeny a kde se nám daří budovat dlouhodobé vztahy s našimi klienty. Naše činnosti: - Lesnické služby: Jsme váš spolehlivý partner při péči o lesy. ...

Internetový obchod se sadbami hub. Prodáváme hřib smrkový a hnědý, ryzec pravý, kozák, křemenáč, klouzek, píchavky a hlívu ústřičnou pro vysazení na vlastní zahrádce.

Architektura, realizace a údržba zahrad. Zahradnické práce: - zakládání zahrady - projekt, hrubé terénní úpravy, instalace zavlažovacího systému, založení trávníku, výsadba - údržba zeleně - na soukromých zahradách, v areálech firem a průmyslových podniků, veřejných plochách - rekonstrukce zahrad - kácení stromů.