Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zahradní centrumnákup a prodej - květiny - veškeré zahradní doplňky

Zahradnické služby - údržba veřejné zeleně - sadovnické a zahradnické práce - projekce a realizace zahrad Zahradní centrum Mariánské Lázně TRIMA Plzeňská 608/17, 353 01 Mariánské Lázně tel. 602 750 822 - prodej květin, rostlin a potřeb pro zahrádkáře - substráty, mulčovací kůra, osivo, hnojivo.

Zemědělská činnost - živočišná a rostlinná výroba - bioplynová stanice.

Rostlinná výroba - pěstování pšenice, ječmen, oves, řepka, brambory. Živočišná výroba - chov skotu. Jídelna - stravování pro veřejnost.

Výroba, montáž: - interiérové dveře - nábytek na míru

Rostlinná výroba - pěstuje převážně pšenici ozimou, ječmen, řepku ozimou a pícniny. Živočišná výroba - chov mléčného a masného skotu. Výroba elektrické energie - bioplynová stanice.

Okrasná školka, produkce, prodej: - vřesovištní rostliny - vřesy.

Služby: - chov a prodej koní - jezdecká škola - letní tábory

Společnost AGROCORP s.r.o. - Ekofarma Žlutava provozuje penzion, ranč v rekreační oblasti Chřiby a současně farmu - minizoo s řadou hospodářských zvířat. Ranč má ideální polohu, na kopci nad řekou Moravou, na vodní cestě Baťův Kanál. Agroturistika a cykloturistika má v ČR stále silnější pozici, proto se našim hostům kromě ubytování a ...

Provozování - kompostárna. Zpracování odpadů. Výroba hnojiva.

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební práce -tepelné a zvukové izolace.

Prodej, sklad: -chemické látky na ošetření rostlin -pesticidy -hnojiva. Poradenská činnost v oblasti chemické ochrany rostlin.

Odhady, znalecké posudky: - ekonomika, nemovitosti, lesní pozemky

Prodej, eshop zahradního nářadí, servis: -rýče, hrabě -nůžky na větve, plot, trávu -zahradní traktory -sekačky na trávu -vyžínače -sněhové frézy -motorové pily -křovinořezy -travní osiva -drtiče větví -kultivátory, rotavátory -vertikutátory -zahradní hnojiva.

Prodej palivového dříví. Dřevorubecké práce.

Blazing Ranche, ranč: - trénink westernových koní - výuka jízdy na koni ve westernovém stylu.

Okrasná školka, pěstování, prodej: - listnaté a jehličnaté dřeviny - roubované rostliny

Prodej, e-shop: - klece, vybavení klecí a krmivo pro hlodavce, fretky, králíky a ptáky

Chov koní. -koně a poníci nemocní a staří -koně odebrané Státní veterinární správou chovatelům -komerční ustájení koní -vlastní chov koní

Zahradnictví, prodej, e-shop: - květiny - keře, stromy - citrusy - letničky - semena - cibuloviny

Zemědělská společnost - rostlinná a živočišná výroba.

Farma - pěstování a prodej zeleniny - pěstování brambor, cibule, česneku, okurek, rajčat, paprik, kapusty, květáku a další zeleniny.