Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Činnost: - rostlinná výroba (obiloviny, kukuřice) - živočišná výroba (výkrm býků) - bioplynová stanice.

Dodávka, prodej: - průmyslová hnojiva - přípravky na ochranu rostlin (pesticidy). Služby: - výkup zemědělských komodit.

Stáj, chov, výcvik - koně, koní Výcvik jezdců.

Řešení problematiky technologií v oblasti ochrany rostlin. Hlavní zaměření: - lesní hospodářství - školkařství - ovocnářství - okrasné zahradnictví - komunální sféra.

Zemědělská společnost: - rostlinná, živočišná výroba - chov skotu.

Zemědělská společnost: - rostlinná výroba: - pšenice, pohanka, špalda, oves. - živočišná výroba: - chov masného dobytka.

Drůbežárna: -chov drůbeže -výroba a prodej vajec -výroba a prodej kuřic.

Stáj, chov, výcvik: - sportovních koní, koně - ustájení koní.

Psí hotel Dagmar Kollárové najdete v karlovarské městské části Stará Role. Psy zde ubytujeme při Vašem pobytu na dovolené, ale také fungujeme jako psí školka, ráno k nám svého miláčka přivezete, my se o něj postaráme, vyvenčíme, nakrmíme a večer si můžete vzít pejska domů. Služby psího hotelu: - ubytování a hlídání psů - krmení psů - ...

Výroba, prodej: - bižuterie - ručně malované dřevěné výrobky - svíčky....atd.

BARKONA SNAILS s.r.o - houbová farma. Výroba a prodej houbových sadeb pro profesionální i amatérské pěstitele (Hlíva ústřičná - Pleurotus ostreatus, Hlíva královská - Pleurotus eryngii, Houževnatec jedlý - Shiitake, Trsnatec - Grifola frondosa, Korálovec ježatý - Hericium erinaceus, Lesklokorka lesklá - Ganoderma lucidum).

Chovatelská stanice: - Welššpringršpaněl

Penzion a kemp Javořice – ubytování na statku 5 km od Telče, agroturistika, dovolená na venkově. Prodej: -med -ovoce -jehňata k chovu, jehňata jatečná -kožešiny -deky z ovčí vlny -víno -ovocné mošty.

Psí salon: - úprava a stříhání psů Chovatelská stanice - Anglický kokršpaněl Brno, Hoštická 7

Sady, pěstování, prodej, e-shop: - jablka - hrušky - meruňky - broskve - švestky - cider, mošt Samosběr.

neověřeno. Autodoprava, přeprava: -osobní doprava pro 8 osob - vozy FORD TRANSIT s klimatizací, s možností připojení krytého vleku -nákladní doprava: -do 3 t, rozměr nákladu 220x130x150 cm a 200x160x200 cm -traktory s vlekem do 15 m3, nosnost 14t -tuzemská vnitrostátní i zahraniční mezinárodní -přeprava ...

Rostlinná výroba: - pšenice potravinářská, krmná - ječmen krmný, proso, ječmen sladovnický i krmný, hořčice, kmín - množení osiv. Školkařská výroba: - výpěstky ovocných stromků, drobného ovoce a růží. Růže: - mnohokvěté - velkokvěté - pnoucí. Ovoce: - jabloně - hrušně - třešně - višně - slivoně - švestky - ...

Zemědělská výroba (rostlinná, živočišná). Služby: - autodoprava - opravárenství - gastronomie - závodní stravování - prodej čerstvého hovězího a vepřového masa, vlastních výrobků z jatek, ze sýrárny, prodej vajec a mléka.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - řezané čerstvé květiny - pokojové květiny - umělé květiny - keramika - dárkové předměty - zeleninová, květinová semena - travní semena - cibule sazečka, sadbové brambory - květinové cibule, hlízy - hnojiva. Květinářství: - vazba kytic - vazba věnců - květinová výzdoba interiérů.

Naše společnost Agro-IGM, s.r.o. Dolní Žandov se zabývá živočišnou výrobou se zaměřením na ekologický chov masných plemen skotu. Zemědělská produkce, ekologický chov: - masná plemena skotu, převážně plemeno Charolais, které vyniká výbornou kvalitou masa.

Činnost: - chov žížal - produkce organického BIO hnojiva - prodej rybářských návnad a nástrah

Služby: - nákladní autodoprava - zemní a výkopové práce - kontejnery - odvoz suti a dovoz sypkých materiálů, stavebních materiálů včetně dovozu suchého betonu

Zahradnictví, velkoobchod, maloobchod: - letničky, skalničky - balkónové rostliny - okrasné jehličiny a keře - vánoční stromky - řezané květiny - osiva, hnojiva, zemina

Činnost: - chov rybiček a krevetek - prodej příslušenství