Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Vlákeň oboupohlavná - Petemi je víceletá bylina z čeledi rostlin slézovitých (Malvaceae). Tato rostlina je příbuzná jedné z nejdůležitějších přadných rostlin, a to bavlníku. Na rozdíl od bavlníku, je vlákeň plodina vytrvalá a na jednom stanovišti ji lze pěstovat 20-25 let. Dle součastných poznatků má vlákeň oboupohlavná rozsáhlý potenciál ...

ŽIvočišná výroba: - chov prasat a drůbeže.

Zemědělská výroba: -zemědělská výroba, -chov dobytka.

Farma. Prodej: -selata na výkrm -prasata -vepřový žír -možno i porážka.

Zemědělská výroba: - rostlinná - obiloviny, pícniny - živočišná

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen Podpůrné činnosti pro lesnictví

Chovatelská stanice - pes ČIVAVA

Pěstování a prodej balkónových rostlin, letniček a trvalek. Nachystáme dušičkovou vazbu – věnce, kytice, košíčky a další. Projektování a výsadba zahrad.

Rekreační rybaření Prohlídky mlynářského zařízení

Lesní družstvo Vysoké Chvojno.s.r.o v dnešní době tvoří 16 obcí a společnost hospodaří na cca 4.700 ha lesní půdy. Mezi námi poskytované služby patří výkup a prodej zvěřiny, prodej palivového dřeva a také poplatkový lov černé, dančí a srnčí zvěře. Rovněž provozujeme Penzion Zámeček. Sídlíme v obci Vysoké Chvojno na adrese Soběslavova 82, okres ...

Zemědělská výroba. Zemědělská činnost. Rostlinná výroba, živočišná výroba. Pěstování obilí a jiných kulturních plodin, chov hospodářských zvířat, výroba masa a mléka. Vinařství, výroba, prodej, dodávka: -víno, vína, vín odrůdové.

Maloobchod, prodej: -krmivo pro zvířata -granulované krmivo pro psy* a kočky -konzervy -mražené maso -krmivo pro exotické rybičky -potřeby pro psy*, kočky, exoty.

Zemědělská výroba. Dceřiná společnost firmy Statek Miroslav, a.s.

RANČ Velké Pavlovice s.r.o. se zaměřuje na chov koní.

Hotel, restaurace, jezdecký areál. Služby: -ubytování -hotel -restaurace -jezdecká škola, akademie -ustájení koní -pořádání závodů.

Prodej - med - medovina Prodej - včelařské potřeby - včelí produkty - chov včel

Výroba: - rostlinná - obiloviny, olejniny, cukrovka - živočišná - mléčný skot.

Nový Dvůr Kunovice, a.s. se zaměřuje na rostlinnou výrobu, pěstování obilí, řepky, kukuřice a máku.

Prodej: - krmivo - granule pro kočky i pro psy - pamlsky - konzervy - nutriční doplňky - pelíšky - outdoor - hračky Při nákupu nad 1000 Kč - rozvoz po celém Znojmu zdarma a nad 2500 Kč po celé Čr zdarma.

Luděk Čepera provozuje zahradnictví a má velký výběr balkónových i pokojových květin.

Zahradnické studio. Prodej: - květiny - svíčky - keramika. Rozvoz květin na objednávku. Návrhy a realizace: - zahrady, skalky, terasy.

Ovocný sad. Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - pěstování: - jabloně, broskvoně, hrušně, slivoně, třešně, višně, meruňky - bílý rybíz, červený rybíz, černý rybíz, angrešt.