Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Velkoobchod, prodej -potraviny -ovoce -zelenina

Bezděkov je malá vesnička nedaleko Úsova. A právě zde jsme společně vytvořili levandulový statek, kam Vás zveme na návštěvu. Od poloviny června do konce července, kdy je levandule v květu, se kromě procházky s pohledem na rozkvetlá vonící pole můžete zúčastnit komentovaných prohlídek přímo na statku, ochutnat degustační menu v altánku u ...

Distribuce přípravků na ochranu rostlin a jejich aplikace.

Zemědělské a technické služby. Kontejnerová doprava: - odvoz odpadu, odvoz sutin - navážení písku, šterku - prodej zeminy - odvoz suti včetne nakládky. Zemní práce: - výkopové práce - planýrky, demolice objektů - výstavba inženýrských sítí - výstavba komunikací. Technické služby: - odvoz fekálií - prořez křoví ...

Přípravné práce pro stavby. Pronájem a půjčování věcí movitých. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Truhlářství, podlahářství. Zemědělství.

Českomoravská myslivecká jednota. Podpora rozvoje myslivosti a ochrany přírody. okresní myslivecký spolek Šumperk

Jezdecký oddíl, jezdectví. Dostihová a klusácká stáj. Chov a výcvik: -koní, koně na ustájení.

Zahradnictví. Prodej: - zahradnické potřeby - dřeviny - květiny balkonové, do truhlíků, v květináči - zemina, substráty - kameny, valouny do zahrad.

Zemědělská výroba. -rostlinná.

Činnost: - zemní, výkopové práce - služby pro zemědělce (setí, sklizeň obilovin, řepky, lisování sena, orba, sečení) - štěpkování, drcení a zpracování dřevní hmoty - nákladní autodoprava. Stavební činnost: - výstavba, údržba rybníků - výstavba, oprava kanalizací.

Ekologické centrum: - ekofarma - obilí, ovoce, zelenina v biokvalitě Biopekárna: - slané, sladké pečivo - mlýn

RANCH 79 - chováme koně, krávy - ustájení koní, trénování jízdy na koních - ubytování v apartmánu - individuální kurzy s ubytováním pro soukromé tréninky.

Ekologická farma, služby: - chov hovězí dobytek, skot - prodej bio masa Ubytování: - penzion - restaurace s kapacitou 24 míst Jezdecký klub. Další služby: - příměstské tábory - výuka jízdy na koni - kurzy vaření - zážitkové programy.

Hřebčín, chov: - welsh mountain pony. Chov: - burské kozy - skot plemene Galloway.

Prodej: -násadové a tržní ryby -výtěr, chov, prodej bazénových ryb: -Kapr KOI -Karas schubunkin -Karas zlatý -Perlín zlatý -Jesen zlatý -Sumec albín -líheň ryb. Chov vodní drůbeže: -kachny (kachna) pekingská -bílá brojlerová -kachny divoké -husy bílé -násadové vejce. Prodej kompletní krmné ...

Maloobchod, prodej: -květiny. Květinářství.

Chov: - koně - hospodářská zvířata. Služby: - restaurace - ustájení koní - vyjížďky na koních. Výroba, prodej: - kravské, kozí mléko - tvaroh, sýry - vejce.

Zemědělská výroba: -živočišná, krávy, mléko. Autodoprava: -nákladní -zemědělské stroje. Oprava: -zemědělské stroje. Účtárna.

Stáj Arka, služby: - jednodenní, týdenní a víkendové pobyty u koní - výuka jízdy na koni - jezdecký kroužek pro děti od pěti let - jezdecký klub