Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Výcvik - koně - jezdci Chov, ustájení a prodej - koně

Zemědělská činnost: - pěstování listové zeleniny, převážně různé druhy salátů.

Výrobní závod Solné mlýny Olomouc Výroba: - sůl a výrobky ze soli z kamenné, vakuové a mořské - sůl s jodem a fluorem - lizy na bázi soli i s doplňky - jedlé, krmné, průmyslové a posypové soli - koupelové soli.

Kateřina Schwippelová provozuje v okrese Beroun hotel pro psy, kočky a další zvířata. Současně nabízí i klasické ubytování pro rekreaci v penzionu a ubytovně. HOTEL A UBYTOVÁNÍ PRO ZVÍŘATA: - k dispozici velká kapacita ubytování - cc 68 psů, 16 koček, 2 koně, rybičky, morčata, činčily, želvy a další hlodavci - zajištěno vhodné krmivo pro ...

FRUMENTA s.r.o., Vysoké Mýto, velkoobchod v prodeji zemědělských komodit. Firma je významným partnerem zemědělců na agrárním trhu a v zahraničí ČR od roku 1997. Společnost provádí nákup, posklizňovou úpravu, skladování a prodej zemědělských rostlinných komodit. Proces nákupu podléhá důkladné laboratorní kontrole při nákupu a úpravě komodit. ...

Obchodní společnost pro zemědělské produkty, dovoz, vývoz, tuzemský obchod a zprostředkování. Zemědělská výroba: - výkrm jatečních zvířat - odchov telat - produkce prasat. Hovězí dobytek, prasat. - telata - zástavový skot - jateční býci - jatečné jalovice - plemenné jalovice - selata - jatečná prasata. Maso a ...

Činnost: - těžba, přibližování dřeva - lesnická, pěstební činnost - zimní údržba komunikací - prodej palivového dřeva.

Zahradnictví, pěstování, prodej, e-shop: - trvalky - skalničky - traviny, kapradiny - balkónové rostliny - bylinky

Společnost Foresta SG a.s. organizuje aukce dřeva na stojato, lesních porostů, výřezů a tím zajišťuje efektivní prodej dříví. Tento aukční prodej je naprosto transparentní, efektivní a moderní, přičemž je vhodný pro všechny vlastníky lesa. Aukce dřeva a lesních porostů: - zjišťujeme jako nezávislá strana objem porostu podrobným měřením, - ...

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -pokojové rostliny. -venkovní rostiny. -hnojiva. -řezané květiny. -jezírka a příslušenství. -zahradní nářadí. Služby: -aranžování květin. -svatební kytice. -květinové dekorace.

Pěstitel japonských topolů - prodej sadby japonský topol.

Autodoprava - nákladní doprava vnitrostátní, mezinárodní. Zemědělská výroba a služby - pěstování obilí, řepky, hořčice - poslizňové práce - nakládání sypkých hmot. Stěhování.

Nákup, prodej: - živý skot, dobytek

Nákup, prodej: - zemědělské komodity - jateční skot - zástavový dobytek - prasa - obilí, seno

Veterinární ordinace: - veterinář - zvěrolékař Chovatelská stanice: - knírači

Seedsgo s.r.o. je českou společností se zaměřením na všechny druhy semen. Naleznete zde zeleninová semena, ovocná semena, bylinná semena nebo travní osiva pro Vaši zahrádku. V neposlední řadě Vám naše společnost nabízí semena konopná.

Výroba, prodej: - krmiva pro hospodářská zvířata ze soji.

Služby: - úklid lesů a zpracování lesního odpadu Prodej: - tuhá paliva - uhlí - štípané dřevo, dříví

Činnost: - rostlinná výroba - živočišná výroba - služby posklizňové linky - sušení ovoce. Výroba, prodej: - sušené ovoce, zelenina.

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen Pěstování plodin jiných než trvalých Smíšené hospodářství

- Skladování - Výroba rafinovaných ropných produktů