Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zpracování a prodej: - rostlinná a živočišná výroba

Ekologická farma - chov skotu, ovcí, prasat a drůbeže.

Obora Rekow - chovná zvěř daněk, muflon, jelen lesní, jelen sika dybowského, kozorožec iberský, kozorožec horský, bezoár a paovce hřivnatá - ubytování, možnost rybolovu, lukostřelba a další aktivity.

Prodej potravinářských a zemědělských komodit - luskoviny, olejniny - kmín, koriandr, čočka, hrách zelený, žlutý, oves, pšenice, slunečnice, mák a další. Sklad společnosti: Otrokovice areál TOMA, a.s., 765 02 Otrokovice

Hřebčín Napajedla. Ustájení koní. Chov anglického plnokrevníka. Sídlo: - Otrokovice, Moravní 1636.

Rodinná farma. Chov: - kozy - ovce - krávy Výroba: - sýr.

Chov: - včely - drůbež (husy, kachny, krůty) Výroba, prodej: - med. Ubytování: - tel.: 775 757 412

Sportovní stáj - výcvik jízdy na koních - vyjížďy do přírody - jezdecká školička - pronájem koní - ustájení.

Farma Mejsnar Výroba: - mléčné výrobky - mléko - smetana - sýr - tvaroh - kefír - jogurt. Služby: - rozvoz mléčných výrobků do domu - senážování, sekání, shrnování, lisování, balení do fólie, převoz sena a slámy.

Prodej, e-shop: - jezdecké potřeby - potřeby pro chov koní a hospodářských zvířat - chovatelské potřeby. Pobočka: Na Struze 30 ( býv. poliklinika ) Trutnov tel.: 731 085 413 PO 15 - 18 hod. ÚT 15 - 18 hod. ST 15 - 18 hod. PÁ 15 - 18 hod. SO 09 - 12 hod.

Lesní práce - prořezávky - sázení stromků - výroba, řezání a štípání palivového dřeva.

Služby: - rekonstrukce a regenerace sportovních travnatých ploch - prodej speciálních travních směsí a hnojiv - celoroční údržba sportovních ploch (hnojení, chemická ochrana) - prodej přípravků na ochranu rostlin - poradenství - hubení plevelů a škůdců, ochrana rostlin proti houbovým chorobám, regulace růstu, základní a doplňkové hnojení.

Zahradnictví. Pěstování, prodej: - květiny - balkónové rostliny - letničky - bylinky.

Činnost: - těžba, přibližování dřeva - rizikové kácení stromů.

Zemědělská výroba, ekofarma - produkce z trvalých travních porostů - chov masného plemene skotu Aberdeen-Angu - chov ovcí. Lisování balíků - za použití kombinovaného lisu McHale Fusion 3 Plus tažený traktorem: John Deere 6150R - slisujeme senáž, seno, slámu.

Prodej - krmivo pro psy - zdravé pamlsky pro psy - granule, masové konzervy. Provozovna: K pivovaru 87, 252 06, Davle

Činnost: - chov a drezůra zvířat - zvířata pro film a reklamu - doprovodný program pro oslavy, párty, večírky - projížďky na velbloudech, ponících, koních Zoopark.

Chovatelská stanice: - psů, plemeno anglický bulteriér.

Včelí farma Prodej, e-shop: - med - výrobky z medu - medovina - svíčky ze včelího vosku.

Výroba, prodej, chov: - kachny, kuřata - krůtí maso - králičí maso - brambory.

Dovoz, velkoobchod, prodej: -sojový šrot -ochranné chemické prostředky -pesticidy -hnojiva. -osiva -PHM (pohonné hmoty) Nákup, export: Rostlinné zemědělské produkty: -řepka, řepkové pokrutiny -krmný a jedlý hrách -konzumní mák* -kmín -hořčice -obiloviny: -kukuřice -pšenice -ječmen.