Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Velkoobchod, maloobchod: -výroba šroty, krmné směsi -prodej a nákup obilí, brambory, cukr, mouka, těstoviny a další zemědělské produkty -prodej krmiva pro všechna domácí zvířata (psi, kočky...) Výhradní dovozce biologicky vhodných krmiv ACANA a ORIJEN : -kanadská krmiva pro psy a kočky.

Služby: -výkup a zpracování dřeva -manipulace a velkoobchod se dřevem -těžební činnost -pěstební činnost.

Činnost: - rizikové kácení stromů

Zemědělská farma. Živočišná výroba, chov: - ušlechtilé kozy plemene bílá krátkosrstá - dojený skot. Prodej: - jateční kůzlata - mléko a mléčné výrobky (kozí, kravské).

Statek Dvořák, služby: - chov kuřic - prodej vajec - prodej maso z českých farem Ruční výroba: - sušené těstoviny

Služby: - ekologické poradenství - odpadové hospodářství

Specializovaný velkoobchod, internetový prodej, eshop, e-shop: - tabákové výrobky - vybrané kuřivo: - cigarety - exkluzivní doutníky - tabáky - dýmkové, cigaretové, šňupací - elektronické cigarety a doplňky - kuřácké potřeby - zapalovače, dýmky, střihače, čističe - káva, čaj a doplňky - alkoholické nápoje - nealkoholické ...

Zahradnictví se specializuje na kvalitní výrobu mladých rostlin pro tuzemský trh: Chrysanthemum, Pelargonium peltatum, Pelargonium zonale, Pelargonium grandiflorum, Petunia, Impatiens a široký sortiment letniček, záhonových a balkónových květin. Dále naše zahradní centrum nabízí široký sortiment potřeb pro zahrádkáře a pěstitele. - pokojové ...

Výroba krmných směsí pro domácí a hospodářská zvířata. Výroba, prodej: - nosnice granule (N1) - nosnice syspké (N2) - brojler syspké (BR1) - brojler granule (BR2) - krůta granule - dostihové koně - telata - start - granule - bílkovinný koncentrát pro dojnice - granule - prestarter pro selata - granule - pštrosí - granule - ...

Služby pro vlastníky lesa: - lesnická činnost - lesní školkařství - těžební činnost - pěstební činnost - sadové úpravy a údržba zeleně.

Ranč Licoměrsko - koně, jezdectví - vyjíždky pro začátečníky i pokročilé na pískové jízdárně - ustájení koní - lukostřelba - ubytování v apartmánech.

Jízdárna Nicol - ubytování - pořádání koňských táborů.

Lesnická činnost. Služby: - těžba, přibližování a prodej dřeva - prodej palivového dříví - kácení stromů - pěstební činnost - stavba, oprava a bourání oplocenek - sázení a ožínání stromků - natírání stromků proti okusu zvěře - lov zvěře - prodej zvěřiny.

Chovatelské potřeby. Prodej, e-shop, internetový obchod: - krmivo pro psy, kočky, hlodavce, ptactvo, hospodářská zvířata - doplňky stravy - akvaristika - teraristika - hračky - pelíšky - oblečky - vodítka, obojky - misky - kosmetika a další. Prodejna: Tovární 54 330 12 Horní Bříza

Okrasné zahradnictví Zahradnické práce Prodej: - dřeviny - popínavé a vřesovištní rostliny - mrazuvzdorná keramika.

Pěstování, prodej: - vánoční stromky.

Lesnické služby: - zalesnění - péče o lesní porost - těžba - přibližování dříví - správa lesa - výkup dříví - doprava sazenic. Prodej: - sazenice lesních dřevin - dříví.

Zahradnictví. Pěstování, prodej: -sazenice jahodníku.

Služby: - odkup zemědělské půdy (orné půdy, luk, pastvin) - obchodní a právní agenda spojená s odkupem - znalecké posudky - nacenění pozemků.

E-shop: - travní směsi, osiva - hnojiva - postřiky - rozmetadla hnojiv a posypové vozíky - postřikovače - zahradní technika, nářadí

Zverimex. Maloobchod, prodej: - živá zvířata - krmiva - chovatelské potřeby: - klece - kompletní zařizování a údržba akvárií a terárií - potřeby pro psy - chovatelská literatura. On-line obchod.