Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zahradnictví. Prodej - květiny - Květinová a zeleninová sadba - substráty, hnojiva - květinové vazby, kytice.

Výroba, velkoobchod: - krmné směsi pro exotické ptactvo, holubi, divoké ptactvo a hlodavce. Další činnosti: - vnitrostátní a mezinárodní osobní doprava - pronájem kontejnerů - pneuservis - odtahová služba - zemní a výkopové práce - autoservis - drobné opravy vozů - svařování plastů - výroba reklamy, velkoformátový tisk - údržba ...

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva pro psy, kočky, hlodavce, ježky, ptáky, kozy - hračky pro zvířata.

Lesnické a zahradní práce - kácení stromů - štěpení a drcení větví - seřezávání a pořez stromů.

Zahradní centrum. Prodej - řezané květiny - hrnkové květiny - rostlinný materiál - substráty - dekorační materiál.

Dostihové centrum Osinov: - chov dostihových koní - trénink dostihových koní.

Farma Vícemil - ekofarma. Pěstování potravin bez chemického ošetření: - zelenina - bylinky - bobuloviny - ovoce.

Agrotechnické služby - obhospodařování zemědělské půdy - rostlinná výroba - pěstování obilovin a řepky.

Zahradní centrum. Pěstování a prodej rostlin - okrasné keře, traviny - trvalky, balkonovky - hnojiva, substráty.

Ubytování "U čerta": - apartmán - chov koní - možnost projížďky. Adresa ubytování "U čerta": Suchdol č.e.17 Kunžak, 378 53

Zemědělská prvovýroba - rostlinná výroba, pěstování krmných plodin - živočišná výroba, chov holštýnského skotu. Závodní stravování.

Zahradnictví, prodej: - dřeviny - hnojiva, substráty - osiva.

Zahradnictví, okrasná školka. Prodej: - listnaté dřeviny - ovocné stromky - jehličnaté stromy a keře - skalničky - traviny a bambusy.

Pěstování, prodej, e-shop: - bylinky - keramika - bylinkové polštářky

Šlechtitelská stanice: -šlechtění jahodníků -pěstování jahod. Výroba: -rozmnožovací materiál - sazenice jahodníku - podzimní a jarní prodej -zimní a letní očka třešně a višně, ovocných stromků a osiva kmínu.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Školka pro Pejska

Zemědělská výroba: -živočišná výroba -chov skotu

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Přírodní jezdecká škola, služby: - výuku jízdy na koni - vyjížďky na koních - jízdy kočárem s koňským spřežením - ubytování.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost

Stáj, služby: - ustájení koní - koňské tábory, víkendy - výuka jízdy na koni

Služby: - chovatelská stanice - chov německý Špic malý a trpasličí, Pomeranian