Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Prodej, e-shop: - jezdecké potřeby - potřeby pro chov koní a hospodářských zvířat - chovatelské potřeby. Pobočka: Na Struze 30 ( býv. poliklinika ) Trutnov tel.: 731 085 413 PO 15 - 18 hod. ÚT 15 - 18 hod. ST 15 - 18 hod. PÁ 15 - 18 hod. SO 09 - 12 hod.

Lesní práce - prořezávky - sázení stromků - výroba, řezání a štípání palivového dřeva.

Služby: - rekonstrukce a regenerace sportovních travnatých ploch - prodej speciálních travních směsí a hnojiv - celoroční údržba sportovních ploch (hnojení, chemická ochrana) - prodej přípravků na ochranu rostlin - poradenství - hubení plevelů a škůdců, ochrana rostlin proti houbovým chorobám, regulace růstu, základní a doplňkové hnojení.

Zahradnictví. Pěstování, prodej: - květiny - balkónové rostliny - letničky - bylinky.

Činnost: - těžba, přibližování dřeva - rizikové kácení stromů.

Zemědělská výroba, ekofarma - produkce z trvalých travních porostů - chov masného plemene skotu Aberdeen-Angu - chov ovcí. Lisování balíků - za použití kombinovaného lisu McHale Fusion 3 Plus tažený traktorem: John Deere 6150R - slisujeme senáž, seno, slámu.

Prodej - krmivo pro psy - zdravé pamlsky pro psy - granule, masové konzervy. Provozovna: K pivovaru 87, 252 06, Davle

Činnost: - chov a drezůra zvířat - zvířata pro film a reklamu - doprovodný program pro oslavy, párty, večírky - projížďky na velbloudech, ponících, koních Zoopark.

Chovatelská stanice: - psů, plemeno anglický bulteriér.

Včelí farma Prodej, e-shop: - med - výrobky z medu - medovina - svíčky ze včelího vosku.

Výroba, prodej, chov: - kachny, kuřata - krůtí maso - králičí maso - brambory.

Dovoz, velkoobchod, prodej: -sojový šrot -ochranné chemické prostředky -pesticidy -hnojiva. -osiva -PHM (pohonné hmoty) Nákup, export: Rostlinné zemědělské produkty: -řepka, řepkové pokrutiny -krmný a jedlý hrách -konzumní mák* -kmín -hořčice -obiloviny: -kukuřice -pšenice -ječmen.

Velkoobchod, maloobchod: -výroba šroty, krmné směsi -prodej a nákup obilí, brambory, cukr, mouka, těstoviny a další zemědělské produkty -prodej krmiva pro všechna domácí zvířata (psi, kočky...) Výhradní dovozce biologicky vhodných krmiv ACANA a ORIJEN : -kanadská krmiva pro psy a kočky.

Služby: -výkup a zpracování dřeva -manipulace a velkoobchod se dřevem -těžební činnost -pěstební činnost.

Činnost: - rizikové kácení stromů

Zemědělská farma. Živočišná výroba, chov: - ušlechtilé kozy plemene bílá krátkosrstá - dojený skot. Prodej: - jateční kůzlata - mléko a mléčné výrobky (kozí, kravské).

Statek Dvořák, služby: - chov kuřic - prodej vajec - prodej maso z českých farem Ruční výroba: - sušené těstoviny

Služby: - ekologické poradenství - odpadové hospodářství

Specializovaný velkoobchod, internetový prodej, eshop, e-shop: - tabákové výrobky - vybrané kuřivo: - cigarety - exkluzivní doutníky - tabáky - dýmkové, cigaretové, šňupací - elektronické cigarety a doplňky - kuřácké potřeby - zapalovače, dýmky, střihače, čističe - káva, čaj a doplňky - alkoholické nápoje - nealkoholické ...

Zahradnictví se specializuje na kvalitní výrobu mladých rostlin pro tuzemský trh: Chrysanthemum, Pelargonium peltatum, Pelargonium zonale, Pelargonium grandiflorum, Petunia, Impatiens a široký sortiment letniček, záhonových a balkónových květin. Dále naše zahradní centrum nabízí široký sortiment potřeb pro zahrádkáře a pěstitele. - pokojové ...

Výroba krmných směsí pro domácí a hospodářská zvířata. Výroba, prodej: - nosnice granule (N1) - nosnice syspké (N2) - brojler syspké (BR1) - brojler granule (BR2) - krůta granule - dostihové koně - telata - start - granule - bílkovinný koncentrát pro dojnice - granule - prestarter pro selata - granule - pštrosí - granule - ...

Služby pro vlastníky lesa: - lesnická činnost - lesní školkařství - těžební činnost - pěstební činnost - sadové úpravy a údržba zeleně.

Ranč Licoměrsko - koně, jezdectví - vyjíždky pro začátečníky i pokročilé na pískové jízdárně - ustájení koní - lukostřelba - ubytování v apartmánech.