Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Pěstování: - jahody - česnek - cibule.

V lesnickém hospodářství podnikáme již 11 let. Věnujeme se lesnické a zemědělské činnosti. V oblasti péče o lesní porosty poskytujeme pouze komplexní služby, od dodání vlastního sadebního materiálu, přes výsadbu, péči o porost až po těžbu a prodej dřeva. Dále provozujeme: Pěstování sadebního materiálu: - ovocné stromy (jeřáb, moruše, ...

Prodáváme britská krmiva pro koně a poníky. Poskytujeme poradenské služby, provozujeme maloobchod, velkoobchod i eshop. Prodej krmiv značky: - Spillers - Mollichaff - Horsehage Výdejní sklad: Osvobození 123, Postřelmov, 78969 Otevírací doba na základě předchozí telefonické domluvy.

Služby: - řízení správy lesa - audity lesního hospodaření - pěstební a těžební činnost - odborný lesní hospodář

Jezdecká stáj - výuka jízdy na koních - výcvik koní a vyjížďky do okolí.

Společnost Florcentrum Foltýnová s.r.o. se již od roku 1990 zabývá prodejem širokého sortimentu květin, v současné době provozuje více než 20 prodejen a kamenných obchodů v rámci celé České republiky. V nabídce společnosti Florcentrum Foltýnová s.r.o. najdete: - řezané květiny - gratulační kytice - svatební floristika - smutební ...

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a ...

Líheň Chábory - líheň bažantů a divokých králíků.

Rodinná farma, pěstování: - brambory - zelí - cibule - jahody, samosběr jahod - dýně, okurky.

Zahradnické práce: - návrhy - realizace - údržba. Údržba: - trávníků, trávníky - zahrad, zahrady - zeleně, zeleň - zeminy, zemina, zemin - okrasných keřů, okrasné keře - ovocných stromů, ovocné stromy. Další služby: - kácení stromů - sekání travnatých ploch - péče o trávník - další práce dle přání zákazníka. ...

Pěstování, prodej: - český česnek.

Služby: - lesnické - arboristické - rizikové kácení - ořez koruny stromů - ošetření stromů - statistické zajištění koruny

Výroba, prodej: - jezdecké potřeby - sedla - podbřišníky - chrániče Sportovní stáj.

Farma, chov: - ovce - prasata - drůbež. Služby: - sečení luk - obracení, lisování sena - orba polí, setí - kombajnová sklizeň - mulčování.

Výroba, prodej: - osiva trav, jeteloviny - okrasné, účelové travní směsi.

Výroba a prodej: - chemické speciality, tj. průmyslová hnojiva - umělá sladidla - čisté chemikálie - desinfekční přípravky.

Farma, chov: - prasata - masný skot - ovce Pěstování, prodej: - ovoce - višně - jablka - švestky - obilí - řepka Služby s pařezovou frézou.

Prodej a výroba krmného glycerinu, volných mastných kyselin i použitých potravinářských olejů či melasy.

-těžba dřeva, manipulace a zpracování dřeva -nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rámci živností volných -Výroba chemických látek a chemických přípravků -Úprava a rozvod užitkové vody a provozování vodovodů a kanalizací -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost a marketing -Pořádání odborných kurzů, školení a ...

Prodej, servis, eshop: -zahradní a lesní technika -nářadí -lovecké potřeby -fotopasti -lovecká optika -elektronika -myslivecké oblečení a obuv.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ovocné a okrasné dřeviny: - stromky, keře. - dekorační předměty. Mobilní prodej. Prodejní sklad: -Ostrožská Nová Ves tel.:774647197.

Pronájem bývalého areálu masokombinátu v Hodoníně (ul. Velkomoravská) - tel.: 518390219, fax.: 518390222 Správa, údržba, pronájem nemovitostí: -nebytové prostory -sklady, skladové prostory -administrativní prostory, kanceláře -výrobní prostory -uzavřený objekt-služba na vrátnici -služby VZV (vysokozdvižné vozíky).