Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Pěstování, prodej, ovocnářství: - jablka - brambory - česnek, cibule.

Zelená architektura - projektování, zakládání a údržba zahrad - zelené střechy - kobercové trávníky - koupací jezírka a vodní plochy. Pěstování a prodej rostlinného materiálu. Kontaktní adresa Kostelní 1503 170 00 Praha 7

Výroba frézovaného (kulatého) dřevěného materiálu. Výkup a odvoz dříví (autodoprava). Prodej palivového dříví. Lesnická činnost.

Prodej westernových oděvů. Prodej - westernová sedla - jezdecké potřeby - krmiva a vitamíny pro koně - deky pod sedla.

E-shop - krmiva - chovatelské potřeby pro psi, kočky a hlodavce.

Farma. Rostlinná výroba - kukuřice, oves, brambory, česnek, proso, ječmen, pšenice. Živočišná výroba - slevice, kuřata, husy, ovce. Mulčování. Lisování slámy. Zemědělské práce. Prodej zemědělských a chovatelských potřeb.

Bezpečnostní agentura - ochrana a ostraha osob a majetku. Chov a výcvik strážních psů.

Pěstování, e-shop: - Japonský Topol - sadba - řízky - prýty (pruty) - kořenáče - herbicidy, fungicidy, insekticidy - pachové ohradníky Výroba, prodej: - palivové dřevo, dříví

Zámecký statek: - ekologická farma - pěstování obilovin - chov skotu, prasat

Farma - chov skotu plemene Charolais, Highland.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - krmivo - chovatelské potřeby - stelivo.

Farma: - chov skotu plemene Galloway - pěstování obiloviny, jetelotravin, vojtěšky Bourárna masa, prodej: - hovězí a jehněčí maso

Prodej a pěstování - japonský topol. Provozovna Za Zátavským mostem 102 Zátaví, 397 01Písek

Chov, prodej: - drůbež - nosné kuřice - brojlerová housata, kuřata, perličky ( v jarním období).

Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby - krmiv pro zvířata - rybářské potřeby.

Služby - veškeré půdní práce, zeměděslé služby - výroba biomasy pro energetické účely - prodej zemědělské techniky. Provozovna Vilémov 134 783 22 Cholina

Zahradnictví - prodej, pěstování balkónové, záhonové rostliny - zeleninové přísady - bylinky.

Farma Váhala - živočišná výroba - chov prasat.

Výroba, montáž: - stínící technika - rolety - žaluzie - markýzy Výroba, prodej: - čistící kosmetika Služby: - servis a revize zdvihacích zařízení - programování CNC strojů - tvorba technických výkresů Obchodovat se zemědělskými komoditami.

Služby - výcvik a chov psů - psí hotel, hlídání psů.

Činnost - chov koní - podkovářství - prodej pomůcek pro podkováře a chovatele koní.

Služby - pěstování zeleniny a brambor.

Výroba, prodej: - nábytek na míru

Opravy pracovních strojů: -opravy silničních vozidel -poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví -pronájem a půjčování věcí movitých -silniční motorová doprava nákladní -ubytovací služby - turistická ubytovna -zemědělství, včetně prodeje nezpracovaných zemědělských výrobků za účelem zpracování nebo dalšího prodeje.