Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Pískovna, prodej: - písek - kačírek

Činnost: - jezdecká škola - ustájení koní.

Výroba, dovoz, import, distribuce, prodej, velkoobchod: -chemické látky a přípravky pro zemědělství - živočišnou výrobu a potravinářský průmysl - mlékárenskou prvovýrobu: -hygienické a desinfekční prostředky: -pro ošetření kravských vemen -pro údržbu a čištění dojicí technologie (dojící linky): -automatické dojící zařízení ...

Činnost: - těžba dřeva - lesní práce - sečení a údržba travnatých ploch

Pěstování, prodej: - žampiony - hlíva ústřičná

Rybářství: - chov a prodej skladkovodních ryb

Služby - rizikové kácení, výškové práce - výroba pastevních kůlů - prodej truhlářského a stavebního řeziva - těžba a přibližování dřeva - prodej palivového dřeva - frézování pařezů - údržba zeleně - stavba oplocenek - pěstební činnost.

Doupovský Ranč, chov: - americké plemeno koní Paint Horse

Pořez kulatiny mobilní pásovou pilou. Dřevovýrobavýroba - pergoly - nástřešky. Prodej: - palivové dřevo. Drobné stavební práce. Broušení. Frézování. Lesnické práce ořezávání, kácení stromů.

Kozí farma, chov: - kozy - krávy - koně

Farma - rodinná minimlékárna - mléko, mléčné výrobky, sýry.

Lesnické, sadovnické a zahradnické služby - péče o zeleň - kácení dřevin, výsadba.

Služby - chovatelská stanice Středoasijských pasteveckých psů.

Služby: - kombajnová sklizeň zejména obilí a řepky

Prodej: - palivové dřevo, dříví Služby: - rizikové kácení stromů - těžba a přibližování dřeva

Rodinná farma, služby: - ubytování, stanování, chatky - chov ovce, krávy

Soukromý zemědělec. Pěstování, výroba, prodej: - brambory - cibule - krouhané zelí.

Činnost: - návrhy, realizace a údržba zahrad

Služby - chov karačájevských koní.

Prodej, internetový obchod: -krmivo pro: -kočky -psy -hospodářská zvířata -ptactvo a hlodavce -doplňky stravy -chovatelské potřeby -inzerce: -nákup, prodej psů a koček. Prodejna: -Středová 4786 -Jižní Svahy, 2. segment, 76005 Zlín