Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Prodej: - zahrádkářské potřeby (hnojiva, .osiva, pesticidy) - chovatelské potřeby (krmiva, napaječky, nářadí) - jezdecké potřeby (bezpečnostní helmy, vesty, ohlavy, bičíky) - pracovní oděvy, obuv, rukavice.

-Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost

Těžba harvestorovou technologií, přibližování dřeva. Prodej palivového dřeva, výroba sloupků k oplocenkám, stavba oplocenek.

Správa lesních podílů.

Zemědělská výroba: - pěstování zeleniny - český česnek - cibule - brambory.

Prodej krmiva a výživy pro hospodářská zvířata: pro telata, dojnice, selata, prasnice, koně, atd., stájové dezinfekční prostředky: dezinfekce před dojením a po dojení, stájové a chovatelské potřeby.

Prodej: - sezonní zboží všeho druhu - krmiva pro chovaná zvířata - zahradní chemie.

chov: - ovce - masné plemeno ovcí SUFFOLK. Pěstování: - ovocný sad s krajovými odrůdami jabloní, hrušek, trnek, oskoruší. Prodej: - kozí sýry - vlašské ořechy v BIO kvalitě - jablka v BIO kvalitě.

Pěstování a prodej vánočních stromků. Poradenství při pěstování vánočních stromků. Projektování a realizace zahrad. Údržba zeleně. Odborný hospodář pro soukromé lesy. Prodej sazenic dřevin a okrasných stromků.

Služby - nakládání s odpady - včelařství - prodej včelích prouktů, med, medovina a.j. - zemědělské služby - zimí údržba komunikací.

Nakládání s odpady. Obchodní činnost. Pronájem nemovitostí. Služby pro rostlinnou a živočišnou výrobu.

Dřevořezbářské práce - zakázková tvorba, dřevořezby, sochy, ornamenty. Renovace oken a dveří. Rizikové kácení a ořezy stromů. Restaurování nábytku.

-zemní práce a jejich zajištění -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -nakládání s odpady -povrchová úprava skla mimo živnosti uvedené v příloze 1 ŽZ sk. 106 -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -Poskytování služeb pro hospodaření v lesích a pro myslivost

Rybaření, lov ryb, rybník Mokrouše - pořádání závodů v chytání pstruhů.

Velkoobchod, prodej. - zemědělské produkty, zemědělské komodity: - obilniny, olejniny, kukuřice - proteinová krmiva - mléčné krmné směsi - chovatelské potřeby. Chovatelství. Lesnictví. Poradenský servis pro chovatele, včelaře a myslivce.

Ranch L. Koňský ranč - jízda na koních, westernové závody. ZOS - zemědělský podnik. Zemědělská výroba. Rostlinná výroba: - pěstování chmele - obiloviny - potravinářská pšenice a sladovnický ječmen - olejniny - řepka, slunečnice - osiva.

Prodej zahradní techniky: - autorizovaný dealer firmy STIGA - servisní středisko BRIGGS&STRATION. Prodej: - konifery, dřeviny, živé ploty, keře - balkonové květiny, okrasné trávy, skalničky, letničky, trvalky, cibuloviny - ovocné stromy. Prodej: - zahradní plastový i dřevěný nábytek - zahradní krby, grily - truhlíky - ...

Květinářství Zahradnictví Prodej, maloobchod: - pokojové i řezané květiny - suché vazby - bytové doplňky - vánoční dekorace a stromky Návrhy a realizace zahrad na klíč.

Lesnictví. Služby: - pěstování lesních dřevin - těžba dřeva. Arboretum Vsetín. Horská chata Nivka.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Velkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny