Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Činnost: - Databáze starých odrůd ovocných dřevin a genofondových ploch - Databáze planě rostoucích rostlin karlovarska - Databáze okrasných dřevin našich zahrad

Půjčovna: - stavební stroje - rypadla - hutnící technika - stavební nářadí - elektrocentrály. Práce: - zemní, výkopové - demolice - jeřábnické práce - těžba a přibližování dřeva.

Prodej, e-shop: - drogistické zboží - úklidové, čistící prostředky - dezinfekční přípravky - barvy, laky - malířské potřeby - autokosmetika - substráty - agrochemikálie - maziva, oleje.

Činnost: - chov koz - prodej mléka - kozí sýry, tvaroh

Služby - živočišná a rostlinná výroba - bioplynová stanice.

Chov: - Švýcarská alpská ovce.

Poradenství: -obor lesnictví, pilařská výroba -provozování lesní a zemědělské výroby. Služby: -lesnictví -pila -silniční motorová doprava.

Služby a činnost: - oblast lesního hospodářství a dřevozpracujícího průmyslu: - vlastníkům lesa - kontakty se zahraničím - informatika - výstavnictví.

Činnost: - výcvik jezdců - výcvik koní - ustájení koní.

Prodej krmiv pro akvarijní ryby. Prodej kokosových briket na grilování.

Jezdecký klub - jezdecký výcvik - ustájení koní.

Zahradní centrum, zahradnictví. Ukázková okrasná zahrada. Prodej: - jehličnany, keře, stromy - vzrostlé dřeviny - ovocné stomy a keře - meruňky, broskve, švestky - slivoně, třešně, hrušky - rybíz, angrešt, maliny - sadba jahody, jednoplodící, stáleplodící - kanadské borůvky, muškáty, chrizantémy - vřesy, rhododendrony, ...

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Ranch, služby: - vyjížďky na koních - ustájení koní - hospoda

Zemědělská výroba. Rostlinná výroba. Živočišná výroba..

Výroba krmiv a vitaminominerálních doplňků pro psy a kočky.

Činnost: - lesnické služby - těžba, přibližování dřeva - pěstební činnost. Prodej: - palivové dřevo. Komunální služby: - sekání trávy kolem silnic - prohrnování sněhu traktorem.

Výroba: - krmných směsí. Služby: - mobilní míchárna krmných směsí.

Zahradnictví, květinářství. Prodej: - okrasné dřeviny, keře - květiny - pokojové květiny - trvalky, skalničky - ovocné stromky - zahradnické substráty, hnojiva.