Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Výroba - kovové díly pro automobilový průmysl - kontejnerové vozíky - vrata i pro stáje - brány - reklamní stojany - prádelní vozíky - prodejní stojany - drátěnné výrobky - vozíky na dřevo ke krbu i kamnům - nosiče a košíky na jízdní kola - vybavení pro golfová hřiště - okna pro stáje Obchodování se zemědělskými ...

Chov zvířat a jejich výcvik

Jezdecké centrum - jezdecká škola - ustájení.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Prodej: - zemědělské výrobky.

PILA SATALICE. Výroba, prodej: - jehličnaté řezivo - dřevěné obaly, palety - lešenové podlážky - střešní latě, vazby.

Internetový obchod, e-shop: - maso pro psy

Dovoz, prodej: - přípravky na ochranu rostlin - herbicidy - fungicidy - insekticidy

Soukromý zemědělec. Farma Janko - ubytování v chalupě - sportovní a rekreační rybaření Farma: Vysoká Libyně, Plzeň-sever

Chemická ochrana rostlin - aplikace pesticidů a kapalných hnojiv - přihnojování technologií N-senzor - prodej a distribuce agrochemikálií, kapalných a pevných hnojiv - poradenství v oblasti ochrany a výživy rostlin.

Zahradnictví, zásilková služba, prodej: - keramika, knihy, zahradnické nářadí, rostliny. Rady se založením a úpravou zahrad. Objednávkové oddělení: - telefonní číslo: 327314982.

Pěstování a prodej rostlin pro dům a zahradu. Prodej širokého doplňkového sortimentu.

Zahradnictví, prodej - rostliny, květiny, letničky - keře - česnek.

Činnost: - zpracování produktů zemědělské výroby - pronájem zemědělské techniky

Plemenářské středisko: -šlechtění a plemenitba hospodářských zvířat -kozy, koně, skot, prasata -inseminace. Prodej: -hospodářská zvířata.

Služby - správa lesů: težební činnost, prodej dřeva - technické služby: ošetřování a údržba veřejné zeleně, údržba komunikací, provoz sběrného dvora - přidružená výroba: truhlářské, tesařské, klempířské a pokrývačské práce

Farma: -chov plemene LIMOUSINE - chov skotu, koní a králíků - prodej chovných zvířat

Pěstování a prodej japonského topolu.

Jahodárna. Pěstování, prodej: -jahody