Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Naše služby: - lesnictví - myslivost

Údržba a realizace zahrad. Pěstování a prodej okrasných rostlin. Stavební činnost - rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů.

Údržba zeleně. Lesnické práce. Zemní a stavební práce.

Údržba zeleně. Lesnické práce. Zemní a stavební práce. Malířské a natěračské práce. Zednické práce.

-Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Pěstitelské pálení -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

Zahradnictví, zahradní centrum: -substráty -hnojiva, postřiky -keramika, plastové obaly -jezírka, jezírková technika -akvária, akvarijní komplety a příslušenství -dětská hřiště -skleníky -thuje do živých plotů -okrasné keře, jehličnany -rhododendrony -azalky -vřesy -trvalky -okrasné trávy -pokojové a balkonové ...

Dřevařská výroba: - terasová prkna, konstrukční hranoly, dřevěné fasády Lesní činnost.

Výroba, prodej: - stelivo pro kočky - doplňkové krmivo pro psy.

Služby: -jízda na koních -výuka jízdy na koni -ustájení koní

Ekofarma Babiny, chov, služby: - skotu - koní - vyjížďky na koních - ustájení koní - ubytování ve čtyřlůžkových chatkách

Udržujeme zeleň. Likvidujeme invazivní rostliny. Sečeme travnaté porosty. Zakládáme nové trávníky. Pečujeme a udržujeme trávníky. Vysazujeme vzrostlé stromy a keře. Prodej a pěstování okrasných stromů a keřů. Okrasné školky.

Opravy a servis strojů, motorů a převodovek. Agroslužby - sekání polí a luk - lisování balíků - orba - prodej sena, slámy a hnoje - odvoz fekálií.

Zahradnictví: -prodej živých květin -aranžérské práce -realizace zahrad -vazba věnců -prodej stromků, keřů a sazenic -pokojové květiny -substráty.

Služby: -lesnické práce -kácení -prořezávka -řezání dřeva na jednotlivé délky -úprava dřevin -úklid klestí -zprostředkování dřeva -doprava dřeva

Zahradnictví: - okrasné dřeviny - květiny - skalničky - trvalky - růže - azalky - balkonové květiny

Chovatelské stanice vícebarevných pudlů.

Služby: - raealizace a údržba zahrad - prodej rostlin, stromků.

Chov, prodej: - drůbež - kuřice - krůťata, housata, káčata

Chovatelská stanice, chov: - Německý špic