Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělská činnost. Rostlinná a živočišná výroba

Sběr, výkup: - ovoce - jeřabiny červené i černé, jeřáb břek a oskeruše, mišpule či šípky.

Výroba, prodej, maloobchod: -chovatelské potřeby -krmiva

Těžba, zpracování, prodej, velkoobchod: - dřevo - dřevomateriály.

Prodej : - osiva zemědělských plodin firmy ADVANTA

Výhradní dovozce: - krmiva PRONATURE, 1st CHOICE a DADO - zrniny a pochoutky DAKO-ART - chovatelské potřeby PET PRODUCTS.

Provádíme: - tavení živočišných tuků - hovězí lůj, vepřové sádlo Výroba: - tavený živočišný tuk - masová moučka

Chovatelská stanice koček bengálských.

Chovatelská stanice Nord Valley: - pudl vícebarevný harlekýn

Ubytování v soukromí - dvoulůžkové pokoje - apartmán. Ustájení koní - výcvik koní.

Zahradní centrum, prodej, e-shop, služby: - zahradnické potřeby - květiny, rostliny - návrhy a realizace zahrad - montáž závlahové systémy - realizace koupacích a okrasných jezírek

Prodej zahradnických potřeb a poskytování zahradnických prací.

Kozí farma, chov: - kozy Výroba: - přírodní čerstvý kozí sýr - kozí mléko

Maloobchod, prodej, e-shop: -chovatelské potřeby -krmiva

Pěstírna, pěstování: -akvarijních ryby: -skaláři, tlamovci, terčovci, krunýřovci, pancéřníčci. Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika: -počítače -tiskárny -mobilní telefony -veškeré příslušenství -domácí elektrospotřebiče (veškeré) -možnost splátkoveho prodeje. Správa: -počítačové sítě.

Ekologická farma Letní Stráň - chov koní, skotu, ovcí - rostliná výroba.

Služby: -zahradnické -lesnické -komunální

Prodej - květiny - zahradnické potřeby - květinové vazby Zahradnictví Mostky - letničky, trvalky - okrasné keře, stromky - balkonové rostliny tel. 777 490 240 (květinářství, Dlouhá 168, Kaplice) tel. 380 743 018 (zahradnictví Mostky) tel. 777 141 050 (velkoobchod)