Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Chov: - kozy - masný skot Služby: - agroturistika

Výroba - nástavkové úly Včelařství: - rozmnožovací chov kraňské včely

Činnost: - chovatelská stanice Německý Ovčák - výcvik psů - psí hotel, ubytování pro psy

Ovocné sady. Pěstování: - jablka - jahody

Prodej: - krmiva - chovatelské potřeby pro zvířata.

Zemní, výkopové a lesnické práce, demolice, úpravy zahrad

Zahradnictví: - zakládání, údržba zeleně - projekce zahrad - budování zahradních jezírek - závlahové systémy Prodej: - skalničky - keře - pokojové rostliny

Služby, práce: - lesnictví - dřevovýroba Chov: - masný skot

Chovatelská stanice čivav. Stříhání psů. Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -potřeby pro chovatele.

Jezdecká škola: -chov a výcvik jezdeckých koní -ustájení koní -výuka jízdy na konich -jízdárna.

Prodej: -keře, o krasné křoviny -trvalky -ovocné stromy -jehličnany. Zahradnictví: -parkové úpravy -projekce a zakládání zahrad -údržba zeleně -řezy stromů -kácení stromů .

Městské lesy. Výroba: - pilařská kulatina - pilařské dříví. Údržba zeleně, keřů, stromů. Služby v oblasti zeleně a městských lesů. Výkup lesní zvěře.

Vodohospodářské stavby: -zemní práce -lesní cesty -odvodnění. Sadové úpravy a údržba zeleně. Lesnická, zemědělská rekultivace. Lesní práce. Údržba zeleně. Kácení stromů. Návrhy, zakládání zahrad. Sadové úpravy.

Služby: - projekce a realizace zahrad Zahradnictví, prodej: - okrasné dřeviny - stromy

Zemědělská výroba: - rostlinná: - obilí, kukuřice, řepka. - cibule. - živočišná: - krávy.

Eko farma Výsluní - chov masných plemen skotu Herefor - výroba palivového dřeva - pilařská malovýroba - zemědělská činnost, traktorová doprava - služby při sklizni - vedení účetnictví.

Zemní práce - hloubené vykopávky jámy, rýhy, šachty - odkopávky a prokopávky - urovnání a hutnění terénu. Rekonstrukce, výstavba - rodinné a bytové domy - byty. Strojní obrábění kovů - frézování. - svářečské práce. Kovovýroba, zámečnické práce. Rostlinná výroba.

Jezdecký klub, koně: -ustájení, komplexní péče o koně včetně tréninku -pořádání jezdeckých soutěží -pořádání dostihových dnů -prostor pro výstavnictví -reklamní činnost. Restaurace se nachází v areálu dostihového závodiště. Golfové hřiště.

Zemědělství: - rostlinná a živičišná výroba - pronájem (půjčovna) průmyslového zboží. Česká jezdecká federace.